Showbiz, Stiri

Cătălin Măruţă, atacat de Andreea Bălan din cauza relaţiei dintre Keo şi Misty

Zilele trecute, Alexandra Pavel, amanta lui Keo, cunoscută de publicul larg sub numele de Misty, a fost invitată la Kanal D şi la Pro TV, acolo unde a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu artistul.

Maruta-si-Andreea-Balan

După seria dezvăluirilor de la „WOWbiz“, cântăreaţa a ajuns în emisiunea „La Măruţă“, unde a avut parte de o surpriză. Cătălin Măruţă i-a pus lui Misty o înregistrare cu Keo care îi declara iubirea lui.

„În primul rând, aş vrea să spun că am iubit-o pe Andreea foarte mult şi voi avea cele mai profunde sentimente de prietenie şi respect. Regret că am făcut-o să sufere, dar relaţia noastră este un capitol încheiat şi îi doresc foarte multă fericire. În viaţa mea, sentimentele mele se îndreaptă spre Alexa (n.r. Misty). Ea ştie asta, dar acum îi este greu. Dacă mă iubeşte aşa cum o iubesc şi eu, sper să mai acorde o şansă relaţiei noastre“, a spus Keo la Pro TV.

Cătălin Măruţă s-a declarat mulţumit de faptul că a reuşit să-l facă pe Keo să vorbească despre sentimentele lui, afirmând că acum s-a făcut linişte în sufletul cântăreţului. „Sunt fericit pentru că eu cred că acum ai făcut linişte în sufletul tău. Asta este cel mai important. Bravo, Keo. Ai fost bărbat. Important e că s-a luat decizia asta şi este linişte atât pentru Keo, cât şi pentru Misty“, a spus Măruţă.

Deranjată de declaraţiile lui Măruţă şi ale lui Keo, Andreea Bălan l-a atacat pe realizatorul de la Pro TV, afirmând că a făcut din Misty o iubită neoficială a lui Keo, pe când ea este doar o amantă.

„Măruţă a ridicat-o la rang de «iubită neoficială» pe Misty. Nu! Ea a fost amantă, timp de doi ani. Vreau să înţeleagă toţi că nu există un triunghi amoros. S-a terminat acum cinci luni, nu mai e loc de altceva“, a spus artista.