Cătălin Măruță:
Featured, Showbiz

Cătălin Măruță a fost confirmat cu noua tipnă de coronavirus

Cătălin Măruță a fost confirmat cu noul tip de coronavirus, la scurt timp după ce și-a serbat ziua de naștere. Prezentatorul de la Pro TV a dezvăluit care este starea sa de sănătate, dar și ce se întâmplă cu emisiunea pe care o moderează.

Vedeta a dezvăluit în urmă cu puțin timp că va lipsi în următoarele 14 zile din platoul show-ului „La Măruță”, însă emisiunea va continua să fie difuzată pe micile ecrane în continuare. Echipa de producție caută cele mai inedite momente pentru a-i delecta pe telespectatori.

Soțul cântăreței Andra a mai precizat că vestea infectării cu COVID-19 a picat într-o perioadă foarte ”bună” având în vedere că săptămâna viitoare copiii sunt în vacanță. În felul acesta Cătălin Măruță va sta acasă alături de David, Eva și artistă.

Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19. Cum se simte vedeta

Cătălin Măruță și jurata de la „Românii au talent”, Andra, cât și cei doi copii au o stare foarte bună în momentul de față, cel mai probabil suferind de o formă ușoară a virusului din China. Cei patru se vor trata la domiciliu timp de 2 săptămâni.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă.

Emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a mărturisit Cătălin Măruță în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Prezentatorul TV i-a sfătuit pe internauți să fie foarte atenți la sănătate, mărturisind că-i va ține la curent cum se mai întâmpla în perioada de izolare. Așadar, vedeta va veni cu vești despre starea de sănătate cât mai curând.

blank