Showbiz, Stiri

Catalin Crisan, la pamant. Uite ce a ajuns sa faca pentru bani!

La trei luni de la divortul de Alina Cupsa, cantaretul Catalin Crisan face eforturi disperate ca sa se relanseze in showbiz. Din pacate insa, mai toate usile i se inchid in nas.

Catalin-Crisan--la-pamant--Uite-ce-a-ajuns-sa-faca-pentru-bani-

Se pare ca artistul are acum mari probleme cu banii. Acest lucru a fost confirmat, in urma cu cateva luni, chiar si de fosta sotie, care a marturisit ca principalul motiv care a dus la divort a fost faptul ca artistul acumulase foarte multe datorii din cauza jocurilor de noroc.

Surse apropiate artistului au marturisit ca in prezent, Catalin Crisan se straduieste sa se relanse si a ca vrut chiar sa participe la tot felul de show-uri doar pentru a face rost de cativa banuti.

„A fost la diferite castinguri pentru a face parte din juriul unor emisiuni concurs, ba chiar s-a oferit sa si participe. A inregistrat si o piesa, pe care spera sa o lanseze, insa, momentan, nu a gasit resursele necesare, iar in plus tot aduce modificari melodiei pentru ca nu este multumit de varianta finala.

Stiu ca a facut si o piesa de teatru cu care a vrut sa mearga in turneu national, insa nu a cumparat nimeni binele, asa ca spectacolul a fost anulat. Pana si el a ajuns sa creada ca e blestemat, parca prea nu ii merge nimic. De orice se apuca, trebuie sa se lase pentru ca nu functioneaza”, a declarat un apropiat al artistului, pentru CANCAN.ro.

blank