Showbiz, Stiri

Catalin Crisan e la pamant!

In urma cu o luna, Catalin Crisan a parasit casa sotiei sale, Alina Cupsa, anuntand ca divorteaza. De atunci, artistul a locuit intr-o camera de hotel, insa, zilele trecute, acesta s-a mutat in garsoniera unui prieten apropiat.

In urma cu o saptamana, intreaga lume mondena a ramas socata la auzul vestii ca unul dintre cele mai solide cupluri din peisajul ajutohon au decis sa se desarta. Catalin Crisan si Alina Cupsa divorteaza dupa trei ani de mariaj, desi au impreuna o fetita. Motivul ar fi faptul ca solistul avea datorii mari la jocurile de noroc, dar si pentru ca lipsea foarte mult de acasa. Artistul a parasit deja locuinta in care trait cu sotia sa, mutandu-se intr-o camera de hotel:

„Si-a facut bagajele si a plecat, insa nu de acum, ci de mai bine de o luna. Relatia lor a inceput sa scartaie inca de la inceputul anului, insa Alina a tot sperat ca sotul ei isi va reveni si totul va fi bine. Nu a fost asa, motiv pentru care au decis sa divorteze.

O vreme, Catalin a stat la hotel, insa nu si-a permis sa locuiasca acolo pentru mult timp. Asa ca s-a mutat provizoriu in garsoniera unui prieten. Vrea sa stranga bani si sa isi cumpere un apartament, insa asta va mai dura putin. In ultimul timp s-a apropiat mult de copiii lui din prima casnicie, cu care nu a vorbit doi ani.

Si cu Alina Cupsa a ramas in relatii amicale de dragul copilului, dar si pentru ca este o fire calma, care stie sa ierte”, a declarat un apropiat al lui Catalin Crisan.

blank