Cătălin
Showbiz

Cătălin Crișan are o nouă iubită, la 55 de ani: „Da, iubesc, este cineva în viața mea

La 19 ani devenea celebru, iar piesa care i-a schimbat viața peste noapte este fredonată și azi de fani din trei generații. Da, din trei generații, deoarece Cătălin Crișan cântă și ne încântă de 36 de ani. Vorbește despre el cu o infinită modestie și spune că doar publicul este cel care hotărăște dacă exiști sau nu ca artist… Cât despre romantismul care răzbate din toate piesele lui și care, evident, îl definește, cu siguranță acesta nu a fost diminuat de suferințele în dragoste, de care nici el nu a fost scutit… L-am chestionat, așadar, nu doar despre carieră, ci și despre viața personală, pentru că, printre altele, am vrut să aflăm cum arată femeia perfectă pentru un romantic incurabil. Așa am aflat că artistul Cătălin Crișan are o nouă iubită, la 55 de ani. Iată ce spune despre cele două divorțuri prin care a trecut!

Cătălin, așteptam de mult un interviu cu tine și iată că s-a materializat! Dat fiind că suntem de aceeași vârstă, pot spune că melodiile tale mi-au marcat tinerețea – multe le știu pe dinafară, de altfel! –, dar mi-ar plăcea să te prezinți în câteva cuvinte, pentru că sunt convinsă că nici măcar fanii tăi nu știu tot despre tine… Deci, cine este omul și artistul Cătălin Crișan?

Cătălin Crișan este un om mai mult decât normal. Mănâncă, doarme, se enervează, râde, plânge, se bucură sau se-ntristează, iubește etc. Poate ceea ce îl deosebește de câteva persoane este faptul că meseria lui este una publică, nimic mai mult. Trebuie însă să precizez că o persoană publică nu este obligatoriu și una iubită (Hitler – de exemplu). Deocamdată, după treizeci și șase de ani de carieră, mă bucur încă de simpatia oamenilor care trec pe stradă și mă salută cu respect și drag. Le mulțumesc pentru zâmbetul lor cald!

Cătălin

Cătălin Crișan are o nouă iubită, la 55 de ani

Sunt mai bine de 35 de ani de când ai urcat pentru prima oară pe scenă și ai rămas permanent în atenția publicului, practic ai fani din trei generații. Ce ai făcut bine e clar, dar ai vreun regret, ai fi făcut ceva altfel dacă ar fi trebuit să o iei de la capăt?

Din punct de vedere artistic, nu am niciun regret. O… aș face multe corecții… Unele pot fi destăinuite public, altele nu. Cele din prima categorie: aș fi mai atent la „prieteni, la oamenii care au pretins că m-au iubit, n-aș mai da sfaturi celor care nu mi le cer, aș fi poate mai diplomat, mai tăcut, mi-aș asculta serios flerul, instinctul, glasul interior, „Vocea lui Dumnezeu, cum spunea cineva, și aș încerca să am mai mult grijă de mine, și nu de alții. Nu-mi pare foarte rău de ceea ce am făcut, ci de ceea ce am pierdut…

O să readuc în discuție din nou cea mai cunoscută piesă a ta, „Vorbește marea, dar și un alt hit memorabil, „Dacă pleci, pentru că vreau să ne spui, pe o scară de la 1 la 10, cât de romantic ești. De câte ori s-a îndrăgostit Cătălin Crișan „iremediabil în viața asta? Din suferințele din dragoste ai învățat sau te arunci cu încredere în fiecare idilă?

Așa cum cânt, așa sunt. Este foarte simplu: având în vedere că majoritatea melodiilor cântate în treizeci și șase de ani sunt scrise de către mine, dacă ai răbdare să asculți câteva îți dai seama foarte repede ce fel de om este Cătălin Crișan.

Eu iubesc oamenii și încerc întotdeauna să văd partea plină a sufletelor lor. Poate de aceea am luat câteva plase zdravene în viață. Da, m-am îndrăgostit și da… am învățat din suferințele prin care am trecut.

Ce spune artistul despre cele două divorțuri prin care a trecut
Nu este un secret pentru nimeni că ai fost căsătorit de două ori, iar Lucia și Alina ți-au dăruit niște copii minunați. Care sunt regretele tale în această privință? În ce măsură te-ai învinovățit pentru despărțire?

În ceea ce privește viața personală am păstrat întotdeauna tăcerea. Am reacționat doar atunci când s-a mințit crâncen depășindu-se cu mult bunul-simț… Dacă am în general regrete în viață ? Da, am foarte multe, dar, așa cum spuneam, sunt ale mele.

Cătălin Crișan iubește din nou: „Da, este cineva în viața mea’

Citește și  Dive care adora sa se pozeze sexy in dormitor. Iata ce selfie-uri indraznete isi fac vedetele in pat!

Nu știu care este statutul tău sentimental acum, așadar o să te întreb direct: iubești, există cineva în viața ta acum? Te mai vezi căsătorit?

Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund.

Cum arată femeia perfectă pentru Cătălin Crișan? Care sunt calitățile care te atrag și care sunt lucrurile care nu îți plac? Nu în ultimul rând, ce oferi tu într-o relație?

Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului.

Ce surprize le pregătește Cătălin Crișan fanilor lui până la finele anului pe plan profesional și, de ce nu, și personal?

Voi termina de scris cea de a doua piesă de teatru, romanul început acum câțiva ani, melodii noi compuse pentru colegii mei, dar și pentru mine, concerte LIVE prin țară și străinătate. Nu-mi fac multe planuri pentru că cineva spunea: „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i ce planuri de viitor ai.

blank