Showbiz, Stiri

Catalin Botezatu si Anda Adam traiesc clipe fierbinti

Pare ca a aparut un nou cuplu pe piata mondena, Anda Adam si Bote afisandu-se din ce in ce mai des si mai intimi

Catalin BotezatuChiar daca Bote si cantareata Anda Adam nu dau doi bani pe gura lumii si impresiile din presa despre ei, par a trai fara nonsalanta o poveste de amor, una de inceput cel putin. Cei doi au facut un shooting pentru revista TABU si au pozat extrem de intimi si de sexi. De aici si presupunerea ca cei doi ar avea o idila. Mai mult decat atat, Anda Adam a spus ca nici macar nu stie cum sa denumeasca relatia dintre ea si designerul Catalin Botezatu, atat de bine le merge impreuna.

 

“Ne simtim bine impreuna ori de cate ori de intalnim. Suntem la stadiul de a ne trai viata cat mai intens cu putinta. Nu tin sa pun o eticheta relatiei noastre pentru ca nu mi-a placut niciodata sa-mi incorsetez trairile si sentimentele sub umbrela unor cuvinte. Suntem doi oameni maturi si responsabili pe care insa nu-i intereseaz normele sociale si gura lumi.”, a spus Anda Adam.

 

Catalin Botezatu declara faptul ca atata vreme cat are nevoie de mai multa libertate, cu atat mai mult il leaga mai multe de Anda.

 

“Nu imi place sa vorbesc in public despre o relatie, mai ales cand este implicata o femeie celebra. Am trecut de faza infantila in care le povesteam amicilor escapadele mele. Consider ca femeia de langa tine trebuie protejata. Avem o relatie deschisa, suntem adeptii motto-ului “Traieste-ţi clipa”, suntem doua firi intr-o continua cautare, avem nevoie de mult spatiu, iar dorinta de libertate ne apropie.”, a spus Bote..

 


loading...