Showbiz, Stiri

Cătălin Botezatu are mari probleme de sănătate

Se pare că trebuie operat la inimă şi e suspect de tumoră pe creier

bote

Momente grele pentru Cătălin Botezatu (47 de ani), care e din nou internat, de data aceasta la o clinică din Turcia. Dacă ani la rând a avut necazuri cu inima, scăpând ca prin urechile acului după patru preinfarcturi, de data aceasta şarmantul designer este suspect şi de tumoră la creier. El e convins că munca până la epuizare i-a dat organismul peste cap, iar acum regretă că nu a ascultat sfaturile medicilor de a o lăsa mai moale cu stresul.

Acum doi ani, după un infarct, designerul a fugit din spital cu branula la mână pentru a participa la prezentarea propriei colecții

A încercat să păstreze secretul cu privire la internarea sa în clinica din Turcia, însă Cătălin a dat nas în nas în spital cu mai mulţi români , care s-au şi grăbit să-şi anunţe cunoscuţii din ţară că designerul se află în clinica de lux specializată în cardiologie, cancer, dar şi boli metabolice.

Se pare că Botezatu are din nou probleme cu inima, dar a fost zărit şi în cabinetele unde se fac teste pentru creier. “L-au văzut ieri la RMN şi la nişte analize cardio şi duplo. Cred că l-au controlat mai mult de opt medici într-o zi. Am înţeles că este suspect de tumoră la creier, dar are şi probleme cu inima”, a spus o sursă, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Încercarea de a-l contacta pe designer s-a soldat cu un eşec, iar surse oficiale din spital au refuzat să comenteze prezenţa românului în clinica vedetelor.

Designerul a postat un mesaj pe contul său de socializare în care lăsa să se înţeleagă că trece printr-o perioadă dificilă şi că se simte foarte singur. “În cele mai grele momente (ACUM) ale vieţii mele am fost SINGUR , deşi tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice! Mă las cu voia mea folosit, prostit, prefăcându-mă că nu văd!”, nota designerul pe Facebook cu numai câteva ore înainte de internare.

Problemele de sănătate ale lui Cătălin Botezatu au debutat în urmă cu 14 ani, când a suferit primul preinfarct. În acest răstimp au urmat alte trei episoade asemănătoare. Situaţia devenise critică, iar medicii l-au avertizat pe Cătălin că se impune o operaţie de by pass la inimă, însă teama l-a ţinut în loc. “Banii şi munca or să mă bage în mormânt!”, le-a spus de curând unor prieteni, făcând referire la faptul că munceşte până la 14 ore pe zi, iar acum stă prin spitale, urmare a oboselii acumulate.

Un reprezentant al spitalului a acceptat să dea detalii cu privire la starea designerului român: “Pacientul Cătălin Botezatu Adrian s-a internat pe 28.01.2014 în clinica noastră şi a efectuat, până în acest moment (n.r. – 29.01.2014, ora 18.00) următoarele investigaţii: consult neurologie, RMN la cap – scanarea creierului prin rezonanţe magnetice; consult cardiologie; test de efort cardio; eco dopler la inimă. Rezultatele obţinute până în acest moment arată că pacientul Botezatu Cătălin Adrian ridică probleme cardiace – hipertensiune arterială şi probleme la nivelul valvei aortice, cât şi probleme de neurologie – la nivel neurovascular. Investigaţiile continuă, urmând ca după finalizare să prezentăm pacientului situaţia exactă a sănătăţii, cât şi recomandările medicale. Precizăm că informarea s-a făcut cu acordul pacientului”.