Monden, Stiri

Catalin Botezatu in raiul Monicai Gabor

Catalin Botezatu in raiul Monicai Gabor

blank

Designerul roman, Catalin Botezatu a fost invitat de Monica Gabor in America cu ocazia promovarii bauturii energizante a iubitului Mister Pink. Bote a acceptat incantat si a declarat ca se simte ca in rai, inconjurat de luxul exorbitant in care traieste Monica Gabor.

Catalin Botezatu este invitatul de onoare la marele eveniment organizat de Mister Pink si Monica Gabor, in vederea promovarii afacerii pe care o conduce japonezul. Designerul e profund impresionat deconditiile de lux in care il trateaza Monica Gabor.”Sunt fericit, cred ca am ajuns in rai! Sunt la cel mai impresionant hotel din Beverly Hills, la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film Pretty Woman. Privelistea e incredibila, apartamentul in care stau e urias iar eu mi-as dori sa puteti toti vedea ceea ce vad eu acum”,dezvaluie Catalin Botezatu pe pagina sa de facebook.

Designerul a mai povestit ca impresionat de relatia de dragoste pe care Monica Gabor o traieste alaturi de Mister pink, catalogand-o ca fiind una dintre cele mai sincere pe care le-a intalnit. In incheierea dezvaluirilor Bote si-a exprimat bucuria pentru fosta doamna Columbeanu, pentru evenimentele din viata ei si noua sa familie, Mister Pink.

blank