Showbiz, Stiri

Catalin Botezatu il prezinta Bucurestiului pe Roberto Cavalli

Catalin Botezatu isi pune semnatura inca o data pe calitatea din lumea modei, aducandu-l pe Roberto Cavalli la Bucuresti

 

Catalin Botezatu_1Ieri seara lumea buna din showbizul romanesc a asistat la o deschidere cu totul speciala marca Catalin Botezatu. Celebrul designer l-a prezentat Bucurestiului pe Roberto Cavalli, care a deschis un magazin de haine, sub acelasi brand, singurul din Romania. Catalin Botezatu a demonstrat inca o data ca lucreaza nu numai cu materiale fine in ceea ce priveste propiile creatii, dar si cu oameni de o calitate superioara.

 

Catalin Botezatu_2Roberto Cavalli a intrat cu pasi siguri in lumea modei din Bucuresti printr-o inaugurare la hotelul JW Marriot, unde si-a lansat primul magazin, sub aceeasi marca, din Romania. Acesta a venit la brat cu unul dintre cele mai sexi modele de la Victoria’s Secret, Irina Shayk.

 

Catalin Botezatu_3La marele eveniment au participat multe vedete din showbizul romanesc, nume cunoscute ca Andreea Raicu, Nicoleta Luciu, Ada Condeescu sau Mihai Albu. Toata lumea s-a pregatit din timp pentru marea deschidere, jurnalisti si vedete, desi designerul italian si-a facut aparitia cu doua ore mai tarziu, impreuna cu insotitoarea lui, sotia lui Christiano Ronaldo, un accesoriu pe masura renumelui.

 

Celebrul designer, Roberto Cavalli, in varsta de 72 de ani, inca mai are un cuvant de spus in lumea modei, dar si de acum incolo. Drept pentru care, la invitatia lui Catalin Botezatu, a deschis magazinul de haine si in Bucuresti, considerand ca stilul femeilor de aici se potriveste perfect cu stilul pe care il abordeaza el.

 

Pretul unei rochii marca Roberto Cavalli, porneste de la 2.000 lei si poate ajunge pana la 55.000 lei, dar cum unele vedete de pe la noi stiu sa aleaga marfa de calitate , cu siguranta pretul nu ar fi o problema.

 

Roberto Cavalli s-a nascut in Florenta, Toscana si a urmat Institutul de Arte. Inca de pe vremea cand era student a reusit sa atraga atentia prin creatii cu imprimeuri florare si impletituri spectaculoase, in fabricile de tesaturi din Italia. Dupa ce si-a terminat studiile, a reusit, in Paris, sa revolutioneze tehnicile de manipulare a tesaturilor, primind imediat comenzi din partea caselor mai mari de moda ca Hermčs sau Pierre Cardin. La varsta de 30 de ani a avut prima prezentare de moda si de atunci succesul lui s-a facut simtit in toata lumea.