Showbiz, Stiri

Cătălin Botezatu este gata să renunţe la celebritate pentru o „dragoste adevărată”

Din când în când designerul este invitat la televiziune şi vorbeşte invariabil despre neîmplinirile personale.

Cătălin BotezatuAstăzi a vorbit din nou despre iubirea pe care nu a avut-o niciodată şi pentru care, dacă ar apărea, s-ar sacrifica total, aşa cum a fost tentat de câteva ori în viaţă.

„Să ştii că de foarte multe ori de-a lungul vieţii am fost tentat să renunţ la tot, la bani, celebritate, la tot ceea ce sunt ca persoană publică, în schimbul unei iubiri adevărate, în schimbul unei vieţi al unui om normal, pentru că de foarte multe ori a fi o persoană publică e ca o povară”, a declarat Botezatu.

De la iubire discuţia a deviat la legalizarea prostituţiei. Cătălin Botezatu nu crede că societatea civilă este pregătită pentru o asemenea lege.

„Poate ar fi nevoie să o legalizăm ca să protejăm mai mult consumatorul, dar nu cred ca este imperios necesar să facem acum acest lucru”, a mai spus designerul. „Nu ştiu dacă societatea civilă este pregatită să asimileaze o astfel de lege”.

„Îmi doresc ca România să fie o ţară curată, iar oamenii să se distreze natural (…) Mai bine un pahar în plus decât nişte substanţe care iţi pot fi fatale mai târziu”, a precizat Cătălin Botezatu.
(I.Ş.)

 

blank
blank