Showbiz, Stiri

CÂT SEAMĂNĂ ANTONIA şi FIICA EI, MAYA!

Antonia este una dintre cele mai frumoase şi mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Look-ul ei face ravagii în rândul bărbaţilor. Fetiţa sa îi seamănă perfect din punct de vedere fizic, fiind extrem de greu să-ţi dai seama care-i una şi care este cealaltă.

antonia1_11_1f72e30734

Considerată una dintre cele mai sexy şi mai seducătoare artiste din showbiz-ul românesc, cântăreaţa atrage privirile ca un magnet oriunde apare, graţie felului în care arată.

Fiica ei, Maya, i-a moştenit frumuseţea în totalitate. Micuţa seamănă atât de bine cu celebra ei mămică, încât este greu, chiar şi pentru cei mai înfocaţi admiratori ai artistei să le deosebească între ele. Cele două seamănă ca două picături de apă.

Într-o fotografie de pe vremea când era doar o copilă, aproape de aceeaşi vârstă cu fetiţa ei, Antonia era ca un fotomodel în miniatură.

Cu părul lăsat pe spate, cu o pălărie şic, privire caldă, surâs minunat şi cu o mână ţinută în barbă, Antonia era o fetiţă cochetă şi foarte atrăgătoare, care cucerea instant pe oricine o privea.

Fetiţa ei, Maya, îi calcă pe urme din punct de vedere fizic – aceeaşi ochi, acelaşi nas, aceeaşi formă a gurii şi acelaşi chip frumos de păpuşă. Nu doar că seamănă cu mama ei, ci este la fel de cochetă şi fermecătoare, cu o atitudine de prinţesă din poveşti, asemenea celei care i-a dat viaţă.