Showbiz, Stiri

Cât mai rezistă Horia Brenciu la Antena 1?

În luna martie a acestui an, Horia Brenciu a părăsit scaunul de antrenor de la „Vocea României“, show difuzat de Pro TV, semnând cu Antena 1, acolo unde a fost implicat, până în prezent în trei proiecte.

855550l-640x0-w-de2dcaa6

Imediat ce a ajuns la trustul Intact, Brenciu a devenit, pentru câteva ediţii, jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva“, apoi a fost confirmat în postura de jural al show-ului „X Factor“, fiind totodată şi prezentator al emisiunii „Dansează printre stele“. Mai mult decât atât, spectacolele lui Horia Brenciu de la Romexpo din primăvara acestui an au fost promovate tot de Antena 1.

Imediat după ce a semnat cu Antena 1, Horia Brenciu a spus că a onorat oferta trustului Intact deoarece şi Alice Dumitrescu, soţia lui, a semnat cu acelaşi post TV. „Primul pas l-a făcut soția mea, producătorul Serviciului Român de Comedie. Pot să spun că venind aici mi-am reîntregit și familia. Nu puteam s-o las singură, nu-mi stă în caracter“, afirma, în luna martie, Horia Brenciu.

În ultimele zile, însă, Horia Brenciu a avut parte de un adevărat şoc. La doar câteva luni de când el şi soţia lui au semnat cu Antena 1, Alice Dumitrescu şi întreaga echipă de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi că sunt concediaţi şi că emisiunea iese din grila de programe. Mai mult decât atât, şi emisiunea „Dansează printre stele“ îşi încheie difuzarea, astfel că Horia Brenciu rămâne doar jurat la „X Factor“.

Deciziile luate de şefii trustului Intact au fost anunţate, după cum notează cei de la WOWbiz, în cadrul unei şedinţe la care a luat parte şi Horia Brenciu. „Când a fost convocată şedinţa de urgenţă, iar şefii televiziunii au anunţat decizia, Horia Brenciu a avut o reacţie emoţionantă şi neaşteptată.
Artistul s-a ridicat de pe scaun, s-a dus într-un colţ al încăperii şi a început să lăcrimeze! Timp de zece minute nu a vorbit cu nimeni. Îi părea rău în special pentru nevasta lui, care a muncit enorm. Nu concepea ca ea să fie pe lista de concedieri“, a spus o persoană de la Antena 1.

Imediat după acest val de concedieri, care au început chiar cu soţia lui Horia Brenciu, mulţi se întreabă cât va mai rezista juratul de la „X Factor“ la Antena 1, ţinând cont că el a afirmat în primăvară că principalul motiv pentru care a trecut de la Pro TV la Antena 1 l-a reprezentat chiar partenera lui de viaţă.

Şi, de parcă nu ar fi de ajuns pentru Horia Brenciu, cei de la WOWbiz au anunţat că este posibil ca acest sezon al show-ului „X Factor“ să fie ultimul, din cauza faptului că nu a reuşit deloc să bată „Vocea României“ în audienţe. Astfel, acesta ar putea fi şi el concediat de Antena 1, dacă nu i se va găsi un loc la o altă emisiune.

Auzind aceste zvonuri, cei de la Antena 1 au trimis un comunicat de presă, prin care anunţau că informaţiile privitoare la încetarea show-ului „X Factor“ sunt false.

„’X Factor’ are, în momentul de faţă, una dintre cele mai bune formule de juriu: Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Echipa de producţie pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii“, a spus Claudiu Oprea, producător general „X Factor“.