Life, Stiri

Cât e de atractiv un bărbat pentru femei, în funcţie de zodie

Racul e puţin sociabil, iar bărbatul din Capricorn cucereşte prin seriozitatea lui

horoscop

 Află cât de plăcut se face fiecare nativ în parte, în funcţie de caracteristicile lui esenţiale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt campioni în a se face plăcuţi, mai ales de femei. Sunt foarte comunicativi, distractivi, amuzanţi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de un om care te încarcă cu energie pozitivă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător se face uşor plăcut pentru că este mereu în căutare de noutate şi acceptă orice invitaţie pe care o primeşte. Atracţia lui constă în cooperare şi distracţie la maxim. Femeile care îi seamană din aceste puncte de vedere iubesc să îl aibă în preajmă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn cucereşte prin seriozitatea lui. Unii plictisesc dacă sunt prea sobrii, dar acest nativ are ceva special. Fie că flirtează, fie că vorbeşte în calitate de prieten, acesta se face plăcut prin tonul şi prin vorbele atent alese.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au încredere în ei şi par foarte puternici încă de la prima întâlnire. Sunt foarte inventivi şi surprind cu fiecare lucru pe care îl fac sau îl spun. Atrag femeile prin faptul că emană masculinitate prin toţi porii.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din această zodie atrage prin şarm şi eleganţă. Este tot timpul îngrijit şi aranjat, fapt pentru care prezenţa lui iese tot timpul în evidenţă. Femeile roiesc în jurul lui, pentru că se văd la braţul unui astfel de bărbat galant.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu este privit cu ochi buni de reprezentantele sexului frumos. Deşi are cele mai bune intenţii, acesta este catalogat mai degrabă o persoană îngâmfată şi mult prea agitată. De cele mai multe este obositor să ai un berbec prin preajmă, atfel că femeile se cam feresc de el.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii se fac plăcuţi oriunde s-ar duce, pentru că au un dar aparte de a-şi da seama exact cum să se poarte cu fiecare persoană. Comportamentul lui diferă de la om la om, mulându-se perfect pe ceea ce vrea interlocutorul. Seduce încet, dar sigur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este un maestru în arta comunicării, aşa că îşi face prieteni oriunde s-ar duce. Este capabil să vorbească cu oricine şi despre orice, fapt ce îl face să fie atractiv în ochii multor femei din jurul lui.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac nu este prea sociabil, fapt ce îl face să fie privit destul de ciudat într-o colectivitate. Nu pare atractiv pentru că tace mult şi este foarte retras. Atunci când cunoaşte şi place cu adevărat pe cineva, devine mai puţin rigid.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este plin de el, dar nu într-un sens respingător. Are o siguranţă şi o încredere în el care te vor atrage fără ca el să depună nici cel mai mic efort. Este în centrul atenţiei mereu şi este foarte dorit de femeile din jurul lui.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară cucereşte pe toată lumea cu politeţea şi educaţia de care dă dovadă. Şi cum femeile sunt înnebunite după masculi cu bune maniere, atunci va fi foarte uşor remarcat de acestea. Este o prezenţă care se face plăcută printr-o simplitate nativă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din Balanţă se ruşinează foarte repede atunci când cineva intră în vorbă cu el, sau poate doar că îl priveşte. Nu are prea multă încredere în el, iar acest lucru se vede şi îl face să pară slab în faţa celor din jurul lui. Nu este atractiv pentru femei, decât dacă are calităţi fizice ieşite din comun.

 

blank