Life, Stiri

Cât de virili sunt bărbaţii, în funcţie de zodie

Cum să îţi dai seama dacă este bun la pat dintr-o simplă privire?

horoscop

Iată câteva indicii care îl dau de gol!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpionul îşi arată masculinitatea încă de prima dată, atât prin comportament, cât şi prin grija pe care o poartă aspectului său fizic. Mai mereu îngrijit şi pus la patru ace, acesta vrea să emane sexualitate prin toţi porii.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul este foarte priceput în arta sexului, şi are şi cu ce. Poţi să îţi dai seama de aptitudinile sale dacă insistă cu complimentele şi se dă pe lângă tine într-un mod evident. Este atras doar de femeile cu calităţi fizice deosebite şi cu ele îşi încearcă norocul.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie) Partenerul din această zodie este foarte cuminte şi te poţi baza pe el, chiar dacă este conştient de aptitudinile lui sexuale. Nu exagerează cu nimic şi nu poate fi catalogat drept un taur în pat, dar niciodată nu dă greş şi ştie ce să ofere. Este destul de greu să îţi dai seama dinainte de aceste lucruri, aşa că îţi trebuie doar curaj să încerci.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Nativul din Vărsător ştie şi poate să facă sex, şi mai ales este foarte grijuliu cu nevoile partenerei. Dacă ieşi într-un loc aglomerat cu el şi îţi propune să vă retrageţi, atunci trebuie să îţi dai seama că nu are nimic de ascuns. Dacă face asta înseamnă că te vrea…pentru că te vrea, şi nu ca să îţi demontreze altceva.

Peşti (19 februarie – 20 martie) Nativul din acest semn zodiacal este potent sexual, doar că o să ajungi să îţi dai seama destul de greu. Nu face acest pas de la prima întâlnire, şi nicidecum nu ar da semne de virilitate în faţa unei necunoscute. Va ieşi la iveală doar atunci când investeşte sentimente şi se va da pe lângă tine în cel mai romantic mod.

Berbec (21 martie – 20 aprilie) Bărbatul din Berbec se descurcă de minune în pat, iar de acest lucru poţi să îţi dai seama din atitudinea lui. Este foarte sigur pe el şi nu zice niciodată nu dacă îl pui să facă ceva inedit în aşternuturi. Mereu are glume cu tentă sexuală care ajung să îi pună în evidenţă bărbăţia.

Taur (21 aprilie – 21 mai) Bărbatul din această zodie nu îşi scoate virilitatea în evidenţă şi aşteaptă să surprindă. Poate fi catalogat drept modest atunci când ajungi să îl cunoşti în aşternuturi, dar până atunci îţi lasă impresia că nu e prea dotat sau curajos.

Gemeni (22 mai – 21 iunie) Acest nativ se dă foarte uşor de gol cu privire la competenţele lui sexuale. Îţi vei da seama imediat că este viril dacă te va invita să mergi cu el la expoziţii sau filme xxx. Considera acest lucru un preludiu înainte de a-ţi dovedi cât este de bărbat. Vei fi uimită să descoperi cât de mult rezistă.

Rac (22 iunie – 21 iulie) Nu vei fi dată pe spate de acest nativ atunci când vei ajunge cu el în pat. Vei descoperi că este emotiv şi că nu iniţiază nimic, tocmai pentru că nu are nimic de arătat. Timiditatea lui şi preocuparea pentru cu totul alte lucruri în afară de sex trebuie să te pună pe gânduri.

Leu (22 iulie – 22 august) Leul este foarte viril, fapt pentru care nu are niciodată reţineri atunci când vine vorba de o partidă de amor. Poţi să îţi dai seama de acest lucru doar dacă îl întrebi dacă vrea să facă sex acum şi aici, iar răspunsul lui va fi un promt da.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Nativii din această zodie nu pun sexul pe un piedestal şi nu îl consideră deloc important într-o relaţie. Poţi să îţi dai seama că nu este viril din simplul fapt că nu aduce niciodată în discuţie acest subiect, chiar şi atunci când băieţii din jurul lui fac astfel de comentarii.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie) Bărbatul din Balanţă iubeşte sexul, oricând, oricum şi cu oricine. Este mereu pregătit, dar are totuşi emoţii din dorinţa de a-şi satisface partenera exact aşa cum şi-ar dori ea. Dacă începe să te atingă senzual de la primele întâlniri, înseamnă că nu îi este ruşine cu potenţa lui.