IT&C, Stiri

Cât de urât arată acest telefon!

Tehnologie kitsch: Au fost lansate primele iPhone 5S-uri din aur masiv

24k_gold_iphone_5s_thumb_15261500

Dupa fiecare lansare a unui iDevice, cineva il imbraca in aur masiv pentru un pret exorbitant, iar noul iPhone 5S nu este o exceptie de la regula.

Apple a luat o decizie buna sa apeleze la un public pasionat de culori stridente prin lansarea unei versiuni aurii de iPhone 5S. Problema este ca atunci cand nu ai ce face cu banii, auriu nu este suficient. In plus, din principiu, nu-ti poti lua un telefon pe care orice muritor poate sa-l achizitioneze de la ,,magazinul din colt”, nu?

Daca va incadrati printre cei care sunt nemultumiti de pretul ,,accesibil” al noului iPhone, Gold & Co. v-a pregatit trei variante de iPhone 5S realizate din aur masiv, aur roz si platina. Daca materialul pretios nu va este suficient, merita sa retineti ca acestea vin la pachet si cu titlul de ,,primele iPhone-uri 5S din lume realizate din aur de 24 de karate”.

Cele trei terminale au văzut pentru prima oara lumina reflectoarelor la World Luxury Expo, conferinta de produse de lux care a avut loc in acest weekend la Abu Dhabi.