Necenzurat, Stiri

Cât de sexy poţi să fii pentru un bărbat, fără ca tu să-ţi imaginezi asta!

Pe bărbaţi îi excită lucruri la care nici nu te-ai fi gândit vreodată!

ce-i-excita-pe-barbati-lucruri-la-care-nu-te-ai-fi-gandit-niciodata_size1

Din cand in cand, barbatii au curajul de a fi sinceri, chiar daca o fac prin intermediul site-urilor de socializare. Postari recente ale barbatilor spun ce-i incita si… excita la o femeie.

1. Limbajul “indraznet” in pat. Atentie, nu confunda cu limbajul vulgar, acest lucru ii dezgusta!

2. Muscatul buzei inferioare. Daca va sarutati, ai putea sa incerci si tehnica asta.

3. Femeile sportive. Nu e de ajuns sa ai o figura atletica, pe barbati ii excita atunci cand privesc o femeie care face sport.

4. Rasul unei femei. Modul in care razi s-ar putea sa-l excite la maxim pe cel care te priveste. Continua sa zambesti!

5. Manuirea cutitului. Doar in bucatarie! Unii barbati gasesc excitant modul in care o femeie manuieste cutitul atunci cand prepara masa.

6. Aptitudinile in ale informaticii. Multi barbati considera ca o femeie care detine cunostinte tehnice este foarte sexy.

7. Femeiele care consuma alcool. Barbatii chiar le gasesc foarte atractive pe cele care fac fata unei bautari tari si care lasa apa plata pentru dus. Desigur, a nu se exagera, barbatii urasc sa vada femeile in stare de ebrietate.

8. Femeile care conduc agresiv. Bineinteles, barbatii apreciaza femeile care conduc bine si nu provoaca cozi interminabile, insa ceea ce-i excita cu adevarat este condusul agresiv. Barbatii se excita la vederea unei femei care face fata oricarei situatii in trafic la limita.

 

 

blank