Showbiz, Stiri

Cat de sexy era Delia Matache în urmă cu aproape zece ani!

Delia Matache, goală în cel mai fierbinte pictorial al său

deliagoala_m-crop-644x416

Delia Matache a devenit cunoscută după ce s-a lansat, alături de colegul său, Nick, în formaţia N&D. Cei doi au format una dintre cele mai îndrăgite trupe, iar Delia s-a remarcat prin timbrul său vocal de excepţie.

deliamatache1

 Deşi este extrem de sexy, frumoasa blondă nu are obiceiul de a poza goală în diferite ipostaze, precum alte colege de breaslă. Totuşi, în anul 2004, Delia a făcut o excepţie: s-a lăsat fotografiată în ipostaze apetisante, pentru a apărea în revista FHM.

 deliamatache2

Detalii pe care poate nu le ştiaţi despre Delia:

 Delia Matache s-a născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori. A absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti. Cântă foarte bine la pian şi flaut

 Delia Matache şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. Împreună cu colegul ei, Nick, a scos 4 albume, între 1999 şi 2003. Au urmat alte două albume solo. Se spune că Andra a fost cea care a convins-o pe Delia să părăsească N&D, în 2003

 În 2007, Delia Matache a cântat împreună cu mama sa, Gina, tot cântăreaţă

 deliamatache3

În 2012 s-a căsătorit cu iubitul său, omul de afaceri Răzvan Munteanu. cununia a avut loc la Tg. Jiu, iar o lună mai târziu a făcut nunta, în Bucureşti. Delia este împlinită, fericită şi îşi vede cu seriozitate de carieră. Acesta e şi motivul pentru care amână momentul pentru care deja se pregăteşte, acela de a deveni mama.

 Delia Matache este una dintre cele mai frumoase cântăreţe din showbiz-ul românesc şi cu siguranţă după ce veţi vedea acest fotografii veţi fi de acord cu noi. (I.G.)