International, Stiri

Cât de oribilă s-a făcut actriţa atât de dragă românilor!

Era superbă în anii ’80, dar acum e de nerecunoscut!

linda_evans

Linda Evans era foarte apreciată în tinereţe, când a fost una dintre actriţele din serialul “Dinastia”. Blondă cu ochi albaştri, Linda Evans cucerea pe oricine în tinereţe, însă, în ciuda încercărilor de a opri timpul în loc cu ajutorul chirurgiei estetice, sau poate chiar din cauza lor, actriţa a îmbătrânit foarte urât.

linda_evans0

Linda Evans are 71 de ani, fiind născută pe 18 noiembrie 1942 şi este cunoscută publicului larg mai ales datorită rolurilor sale din serialele TV.

Linda Evans a devenit celebră în 1960, datorită rolului său din western-ul The Big Valley, în care a dat viaţă personajului Audra Barkley. Totuşi, consacrarea i-a adus-o rolul Krystle Carrington, din Dinastia, serial în care a jucat între 1981 şi 1989.

Linda 1

Pentru rolul lui Krystle Grant Jenning Carrington a primit Globul de Aur în 1982 şi a mai fost nominalizată de încă patru ori. În 1983, acelaşi personaj i-a adus un premiu Emmy, iar în 1984 şi 1985 a fost desemnată Cea mai bună actriţă principală într-un serial TV de maximă audienţă de Soap Opera Digest. În 1982 a fost desemnată de People cea mai bună actriţă într-un nou program TV, iar între 1983 şi 1986 cititorii aceleiaşi publicaţii au numit-o cea mai bună actriţă într-un serial TV.

Linda

Ca orice vedetă care se respectă, Linda Evans pare să fi încercat să îşi păstreze farmecul cu ajutorul chirurgiei estetice, însă efectul a fost dezastruos, ajungând să aibă un chip boţit ca o rufă necălcată.