Showbiz, Stiri

Cât de mult s-a transformat!

În copilărie, Elena Udrea era un copil banal. Avea bretonul tăiat cu aiurea, părul castaniu, bentiţă şi sarafan. Elena Udrea arata cu totul altfel pe vremea când era şcolăriţă! Era un copil obişnuit, cu părul tuns după moda zilei, adică de părinţi, uniformă şi bentiţă. Şi era foarte serioasă!

Astăzi, Elena Udrea este de departe cea mai sexy femeie din politica mioritică! Apariţiile ei în Parlament sau în teritoriu îi determină pe toţi să întoarcă privirile, mai ales că hainele pe care le poartă arată impecabil pe trupul ei!

Udrea vedetaCu toate acestea, pe vreme când era pe băncile şcolii, Udrea era o cu totul alta persoană! O şcolărţă obişnuită, îmbrăcată în uniforma de pionier şi de gimnaziu, cu sarafan, ţinută simplă şi fără artificii vestimentare, culmea şi cu matricola pusă uşor strâmb. Ei bine, poate sarafanul un pic scurtat, peste genunchi, dar care dintre cei care au prins aceste uniforme nu procedau la fel…

Udrea pionierDe asemenea, surprinde şi modul în care Elena se aranja la păr, spre deosebire de vremurile de acum când fiecare firicel din coafura sa este impecabil! Micuţa Udrea nu era blondă, avea părul castaniu, tuns scurt, cu un breton ce îi cădea de sub bentiţa obligatorie pe atunci! Bretonul îi intra în ochi şi părea destul de neuniform.

Udrea elevaDar aşa este copilăria oricărei viitoare dive, adevăratele talente fiind descoperite mult mai târziu, după gimnaziu şi liceu.

blank