Showbiz, Stiri

Cât de mult a inspirat-o pe Loredana ciobanul Ghiţă?!

Uite cum s-a îmbrăcat cântăreaţa la un eveniment de fiţe!

Loredana

Diva a ieşit în evidenţă, la gala Elle 2013, printr-o ţinută cu totul altfel decât restul invitaţilor de seamă care au luat parte la eveniment. Loredana şi-a pus o haină care seamănă cu o şubă specifică ciobanilor de la stâna

Loredana este una dintre cele mai apreciate şi mai nonconformiste vedete de la noi. Diva are un stil vestimentar cu totul diferit de restul lumii. Acest lucru a ieşit în evidenţă şi la premiile Elle 2013, care au avut loc la Palatul Parlamentului din Capitală.

Dacă cele mai multe dintre personalităţile care au luat parte la eveniment au ales ţinute în alb şi negru, Loredana a vrut să fie cu altfel şi a reuşit.

Ghita

Celebra artistă a ales o rochiţă scurtă şi transparentă, neagră cu auriu, pe deasupra căreia a purtat o haină de culoare aurie, care semăna foarte bine cu şuba purtată de simpaticul Ghiţă Ciobanul dintr-o binecunoscută reclamă.

loredana2_05_30cf074869

Singura diferenţă între haina purtată de Loredana şi şuba specifică ciobanilor a fost lungimea, artista alegând ca haina ei să fie scurtă.

 

blank