Showbiz

Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa? Fostul concurent și partenera lui s-au pozat împreună!

Aron, unul dintre participanții emisiunii Mireasa, și-a găsit dragostea în afara show-ului, iar povestea lor de iubire devine tot mai frumoasă odată cu trecerea timpului. Cei doi vor deveni părinții unui băiețel.

Aron de la Mireasa și iubita lui, Gabriela, au reușit să păstreze o relație discretă și privată, departe de reflectoarele televiziunii. Cu toate acestea, fanii emisiunii au fost răsplătiți cu o veste uluitoare: cei doi așteaptă un băiețel și, cu siguranță, fac pași fermi spre o viață plină de bucurii și emoții.

Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Cum s-au pozat cei doi

Unul dintre momentele care au cucerit inimile fanilor a fost postarea recentă a cuplului în fața bradului de Crăciun. În fotografie, iubita lui Aron strălucește de fericire, iar burtica de gravidă este în centrul atenției. Cu mâinile delicate plasate cu grijă pe burtica rotundă, cei doi își exprimă iubirea și anticiparea pentru sosirea micuțului lor.

Burtica de gravidă a devenit subiect de discuție în rândul fanilor, care au observat cât de mult a crescut și au făcut speculații cu privire la momentul în care vor deveni părinți. Însă, înainte de a face anunțul oficial, Aron și iubita sa au dorit să-și împărtășească bucuria cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

blank

 

blank