Showbiz, Stiri

Cât de jos poate ajunge Adrian Cristea?! Cum îşi bârfea fosta iubită!

“Bianca e bolnavă după sex în grup!”

adrian cristea bianca dragusanu

Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte cum fosta sa iubită ar fi şi ea mare amatoare de partide de amor în grup

Trecutul se întoarce împotriva ei! În plin divorţ, Bianca Drăguşanu e urmărită de aventurile pe care le avea când nu era măritată. Un nou scandal e pe cale să izbucnească după ce Renata, iubita lui Leo de la Strehaia, a făcut publice câteva conversaţii incendiare pe care le-a avut cu fotbalistul. Acesta îi povesteşte că roşcata a luat parte la show-uri porno în grup.

Nici bine nu s-au stins ecourile escapadei de la Paris şi a mesajelor pe care le-ar fi schimbat cu fotbalistul în ziua cununiei, că Bianca intră într-un nou scandal de proporţii, culmea, tot din cauza fostului iubit. Cunoscut pentru renumele de crai, care schimbă femeile ca pe şosete, Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte cum fosta sa iubită ar fi şi ea mare amatoare de partide de amor în grup.

Cristea (5)

Fotbalistul i-ar fi mărturisit Renatei, pe care încerca să o agaţe pe o reţea de socializare, că Bianca ar fi acceptat să facă sex cu el şi cu prietenul lui cel mai bun, Alex, dar şi cu alte femei, între care Roxana Nemeş şi Morgana, o altă fostă cucerire a “prinţului”.

“Renata: Am văzut că ai fost cu Bianca la Paris…

Tu chiar o iubeşti? Vrei să o iei tu?

Cristea: Ce contează?

Pe tine te vreau

Renata: Adică? Show cu Bianca? Nu te mai cred

Cristea: Păi eu nu ştiu ce vorbesc? Bianca e bolnavă după sex în grup

Renata: Du-te mă că tu eşti bolnav!

Cristea: Când am cunoscut-o o luam mereu cu un prieten

Renata: E clar!! Tu eşti bolnav. Pai atunci cum a fost iubita ta?

Cristea: E iubita mea doar pentru sex. Cel mai mult mi-a plăcut când o priveam cu Alex cum se lingea cu Nemeş.

Renata: Şi tu cu Alex ce făceai bolnavule??

Cristea: Am omorât la ele toată noaptea. Păi ea vroia asta… şi multe altele! A vrut să i-o aduc şi pe Morgana, dar pe aia nu am vrut-o eu că nu e bună deloc la pat. Eu cu tine vreau o relaţie…”

Cistea (4)
Renata e iubita lui Leo, de la Strehaia, de peste un an

Cu discuţiile acestea încerca Adrian Cristea să o convingă pe iubita lui Leo de la Strehaia să-i accepte avansurile. Tânăra, însă, a aflat doar amănuntele şi le-a făcut publice.