Stiri

Cât de ipocrită poate să fie „fosta doamnă Slav”!

Bianca se dă cu capul de pereţi! „Sufăr teribil, cumplit!”

Victor-Slav-Bianca-Dragusanu-divort

Trezita in fata unui iminent divort, Bianca Dragusanu a intrat in panica si isi face „mea culpa”. Roscata sustine ca sufera teribil, ca isi asuma ceea ce a facut, in speta ca si-a mintit sotul plecand la Paris, unde s-a intalnit cu Adrian Cristea, si este convinsa ca Victor o va ierta si isi vor putea salva casnicia.

Şi atunci, care este problema?! Fata asta vrea şi soţ, şi amant, ambii cu acte în regulă?! Şi dacă se poate cei doi să fie şi prieteni, nu ar fi perfect?!

bianca-victor-inselat

Interesant este faptul ca Bianca sustine ca in momentul acestei escapade era despartita de Victor Slav. Conform spuselor ei, cei doi soti se separasera de ceva vreme, iar ea s-ar fi intalnit cu Cristea din „razbunare”. Acum, sustine ca sufera enorm si constientizeaza ce „sot bun” avea langa ea.

”Trec printr-o situatie in care sufar teribil, cumplit. Imi asum tot ce am facut. Toti oamenii gresesc, vreau sa fiu lasata in pace. Sunt un om ingenuncheat. Iubesc un om pe care sunt pe punctul de a-l pierde. Singurul caruia trebuie sa-i cer scuze este Victor. Cred ca pot sa-mi salvez casnicia. Eu nu merit un astfel de om. El e prea bun pentru mine. In momentul de fata consider ca am pierdut tot”, a declarat Bianca la Antena 1.

Roscata sustine insa ca era despartita de Victor de ceva vreme si ca a plecat la Paris pentru a se intalni cu Cristea din… razbunare. „Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva vreme. Noi eram despartiti, dar nu oficial. Eram despartiti. Eu cand am facut am facut acest gest eram despartita de el, dar nu oficial. M-am simtit abandonata in propria viata. Am vrut sa ma razbun.

victor-slav-bianca-divort

Aceste trei zile, aceste trei zile, aceasta nebunie a mea m-a facut sa imi dau seama ca el e omul langa care imi e cel mai bine. Sunt o idioata!”, a adaugat roscata.

Mă rog, făcătura cu nunta, cu marea iubire şi cu marea „înşelare” nu fac decât să o ţină în vizorul lumii pe starletă şi să-i aducă din nou câteva contracte de prezentare! Simplu, nu-i aşa?!

blank