Showbiz, Stiri

Cât de indiscret este Cătălin Măruţă, în speranţa unui rating cât mai mare?! Vine „barza”?

Elena Băsescu, de ziua ei, a fost atenţionată de prezentator: „Sperăm să fim noi primii care anunţă marea veste”

 Eba

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a implinit frumoasa varsta de 34 de ani. Catalin Maruta si echipa emisiunii pe care o prezinta nu au uitat de acest eveniment si au tinut sa ii faca un cadou mai special Elenei.

Eba brza2

Catalin i-a trimis proaspetei mamici un tort in forma de barza, insotit de un buchet de flori cu ocazia zilei de nastere a Elenei. Mesajul ce insotea tortul a fost: „La multi ani si speram sa fim noi primii care anunta marea veste!”. In trecut, intr-un interviu oferit lui Catalin Maruta cand s-a aflat in studio, Elena Basescu a declarat ca abia asteapta sa ramana din nou insarcinata.

Impresionata de cadoul primit, fiica cea mica a presedintelui ce era sa faca? A pozat tortul si a pus imaginea pe contul sau de Facebook insotita de mesajul: „Mulţumesc pentru bărzoi, Catalin Maruta! E o urare foarte inspirată de ziua mea! Vă mulţumesc şi vouă, tuturor celor care aţi avut astăzi un gând frumos şi bun pentru mine! Vă întorc şi eu toate urările de bine şi vă doresc numai bucurii”

bebe 3

Elena Basescu si sotul sau, Bogdan, au devenit de curand parintii unei fetite superbe pe nume Sofia Anais. Cei doi au declarat ca isi mai doresc inca un copil.

blank