Showbiz, Stiri

Cât de buna era în tinereţe! „Blonda lui Iri”, Mariana Roşca, la 20 de ani!

Meteahnă grea! Irinel Columbeanu declara că pe el nu îl atrag decât femeile care nu au împlinit 25 de ani. Numai că el îmbătrâneşte şi se îndepărtează din ce în ce mai mult de idealul lui feminin. Ar trebui să mai ridice.. ştacheta!

blonda IriDacă stai şi te uiţi la istoricul lui amoros, constaţi că s-a despărţit de soţie şi de toate iubite sale chiar înainte ca acestea să împlinească vârsta care nu-i mai trezeşte instinctele sexuale afaceristului. Probabil că e momentul să consulte şi un doctor specializat pe comportamentul sexual.

Singura urmaşă a Evei, sexy şi voluptuoasă, trecută de 25 de ani care i-a atras atenţia milionarului este Mariana Roşca.

blonda 20 aniMariana era frumoasă şi la 20 de ani, când formele ei nu fuseseră încă ajustate cu bisturiul

Starleta s-a lansat în showbiz sub denumirea de „blonda lui Iri”, după ce fostul soţ al Monicăi Gabor, aflat în discotecă, în urmă cu patru ani, a abordat-o, dorind să o cunoască mai bine…

Oare cum ar fi reacţionat Irinel Columbeanu dacă ar fi întâlnit-o pe Mariana (34 de ani) în urma cu 14 ani, când avea părul lung şi des, o privire inocentă şi era sută la sută naturală. Ba mai mult, s-ar fi încadrat şi în categoria de vârsta care-l excită…

Trecerea anilor nu i-a atenuat frumuseţea Marianei Roşca, ea continuând să „frângă” inimile bărbaţilor oriunde se duce.

blank