International, Stiri

Cât de bună e fosta iubită a lui Salman Khan

rai6_237fe62fca

Aishwarya Rai este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea a strălucit şi la Festivalul de Film de la Cannes, unde a făcut furori cu look-ul ei sexy.

În vârstă de 40 de ani, vedeta indiană Aishwarya Rai este una dintre cele mai seducătoare vedete din lume. Superba divă de la Bollywood a fost una dintre cele mai rafinate prezenţe de la Festivalul de Film de la Cannes.

Fermecătoarea Aishwarya Rai, care a avut o relaţie cu binecunoscutul star indian Salman Khan, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie de culoare aurie, tip sirenă, în care a arătat extraordinar de bine.
Rochia i-a pus foarte bine în evidenţă formele aproape perfecte. Indiferent din ce poziţie a fost fotografiată, vedeta indiană a arătat incredibil. Pe lângă ţinuta care i-a marcat foarte bine atuurile fizice, Aishwarya Rai a ales şi un machiaj care i-a pus foarte bine în valoare trăsăturile.

Toţi ochii au fost pe ea la Cannes, unde diva bollywoodiană a făcut furori cu frumuseţea sa.

INFO
Aishwarya Rai este actriţă şi model. A cunoscut faima mondială după ce a câştigat titlul de Miss World în anul 1994. A debutat în cinema cu pelicula “Iruvar”, din anul 1997. A avut o relaţie tumultuoasă cu Salman Khan, cel despre care s-a spus că ar fi iubitul Iuliei Vântur. Legătura amoroasă a celor doi actori indieni a durat din 1999 până în 2001. Din anul 2007, Aishwarya Rai este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan şi are o fetiţă.