Showbiz

CÂT DE BINE SEAMĂNĂ CORINA CU MAMA EI. PAR SURORI!

Corina Bud este recunoscută pentru stilul extravagant şi ţinutele provocatoare pe care le adoptă, însă în toate aceste transformări rămâne constantă frumuseţea moştenită de la mama ei, Ileana.

corina-semana-mama-650x420

Cele două par mai degrabă surori, decât mamă şi fiică, iar legătura dintre Corina şi cea care i-a dat viaţă este una specială. “E minunat că pot vorbi cu ea despre orice, că pot să mă destăinui şi să râdem împreună, că o înţeleg şi mă înţelege ca nimeni altcineva din întreaga lume!”, spunea artista într-o postare pe contul ei de Facebook.

corina-semana-mama-1

Un aport important în modul în care Corina a ales să-şi trăiască succesul îl are si mama aceasteia, care i-a dat o educaţie solidă şi sfaturi înţelepte. “Am o mamă minunată, care m-a învăţat toate principiile după care îmi călăuzesc viaţa în prezent. M-a învăţat să fiu echilibrată, să iubesc cu tot sufletul pentru a fi iubită şi m-a învăţat că frumuseţea este mai mult o stare de spirit. Dacă eşti bine pe interior, acest lucru se vede şi pe exterior”, spunea Corina într-un interviu.