Showbiz, Stiri

CÂT de BINE ARATĂ CORINA CARAGEA în COSTUM DE BAIE!

Corina Caragea este una dintre cele mai senzuale prezenţe de pe micile ecrane din ţara noastră. În costum de baie, vedeta demonstrează, o dată în plus, că are un trup de nota 10 plus.

c1_f8a3c9_d90e122a6d

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, este o brunetă care nu are cum să treacă neobservată. Frumoasa brunetă este o prezenţă extrem de plăcută pe micile ecrane, frumuseţea ei naturală atrăgând privirile ca un magnet şi aducându-i, de-a lungul anilor, numeroşi admiratori.

Vedeta de televiziune le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe un site de socializare, unde a postat o fotografie în care îşi arată formele în costum de baie.

c2_91_bd609a9bd1

Cu părul strâns în coc, Corina poartă un costum de baie din două bucăţi, care îi vine perfect pe trupul foarte bine lucrat la sala de sport.

Formele prezentatoarei de ştiri sportive sunt fără reproş, de nota 10 plus, lucru pe care l-au remarcat şi cei care îi urmăresc activitatea pe reţeaua de socializare, care i-au făcut numeroase complimente pentru felul în care arată.