Showbiz, Stiri

Cât a cheltuit Bianca până acum pe modificările estetice?

Dacă aduni operaţie cu operaţie ajungi la o sumă colosală!

61393196

 Probabil Bianca Slav a invatat pana acum pe de rost toate descrierile plastice pe care i le-au facut rautaciosii, dar merge mai departe, chiar daca a ajuns sa investeasca in trupul ei mai mult ca intr-un muzeu.

61423112

A fost o vreme cand Bianca Dragusanu arata ca o domnisoara nici prea-prea, nici foarte-foarte, care s-a dus la tv sa isi recastige iubitul. De la momentul acela, de acum 14 ani, totul s-a schimbat, si la propriu, si la figurat.

Ceva a declansat in Bianca dorinta de modificare. Asa ca a trecut la cure drastice, a dat jos kilograme bune, peste 30, si a investit in dantura ei.

61413325

Cum operatiile estetice au devenit vitale pentru psihicul ei, Bianca si-a pus sani mai fermi, cu silicoane potrivite pentru noua silueta si s-a speculat ca ar fi facut si lipoaspiratii, prin diverse parti ale trupului. La un moment dat, chiar s-a zvonit ca a renuntat la o coasta, dar pentru ca silueta sa fie filiforma. Ce-i drept, nimic dovedit concret, pana la momentul actual.

Nici extensiile si perucile, la mare moda, nu au scapat din vizorul blondei, care a devenit incet-incet, roscata si le-a aratat tuturor cum, daca vrei, poti sa ajungi si bruneta peste noapte.

Toate aceste schimbari costa insa, iar intretinerea tuturor lucrarilor, la fel, astfel ca Bianca trebuie sa bage acum mana adanc in buzunar si sa scoata bani buni pentru fiecare „operatiune”.

61425089

Numai o injectie cu Botox, ca sa mai netezeasca tenul, costa 300 de euro, in doua zone, fruntea si langa ochi. Iar cele cu acid hialuronic, pentru marirea buzelor, tot 300 de euro, Bianca dovedind ca a facut o obsesie pentru buzele sale si repetand operatiunea o data la cateva luni.

Costurile initiale, daca vorbim tot de fata, au fost de vreo 500 de euro, atunci cand si-a indepartat alunitele de pe fata. Nici sprancenele nu au scapat, iar conturarea si tatuarea lor a costat-o aproximativ 400 de euro.

De departe, cea mai buna investitie a fost in silicoane, o operatie pe care a facut-o la Timisoara si pe care a dat 3.700 de euro, acum sase ani. Tot in Banat si-a aranjat si dantura, iar costul a fost enorm, de 7.000 de euro, pe care Bianca i-a platit in rate, muncind pe branci pentru acesti bani.

Sumele mai mici parca nici nu mai conteaza. De exemplu, pentru genele false da vreo 50 de euro, iar pentru fondul de ten de firma pe care il foloseste ca sa isi mai acopere imperfectiunile de pe fata, dar si de pe picioare, unde trebuie sa ascunda urmele, plateste cam 150 de lei.

61423188

De altfel, picioarele roscatei au fost protagonistele unei operatii, de reconstructie celulara, intr-o clinica din Budapesta, iar costul a fost estimat la 2.000 de euro.

Extensiile si mesele sunt macar gratuite, pentru ca Bianca este imaginea unei firme care le vinde in Romania. Are nevoie de doua seturi de extensii, din par natural si astfel economiseste in jur de 80 de milioane de lei vechi, la fiecare 3-4 luni, cand le schimba.

blank