Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

Cât cheltuiesc vedetele pentru şcoala copiilor lor!

Educaţia VIP poate ajunge până la 20.000 de euro, cât plăteşte Teo pentru şcoala Maiei

Teo-si-Maia

Pentru unele vedete, mai importantă decât genţile de fiţe ori vacanţele exotice este educaţia copiilor. Între 4.000 şi 20.000 de euro plătesc anual câteva dintre VIP-urile autohtone pentru ca micuţii lor să înveţe la şcoli particulare cu predare într-o limbă străină şi cu o mulţime de cursuri menite să le dezvolte aptitudinile native. Iată cât scot din buzunar anual pentru asta Teo, Romaniţa, Andreea Esca sau Nicoleta Luciu.

esca copii

Andreea Esca plăteşte 8.000 de euro pentru ca Alexia şi Aris să înveţe în franceză. Cei doi copii ai Andreei Esca, Alexia (12 ani) şi Aris (9 ani), frecventează cursurile Şcolii Franceze Anna de Noilles, car ajung până în 8.000 de euro pe an. Vedeta Pro Tv a declarat de curând că a optat pentru sistemul de învăţământ francez fiindcă micuţii sunt pe jumătate francezi (după tatăl lor, Alexandre Eram – n.r.). Pentru o taxă între 3.000 şi 4.000 de euro pe an, Alexia şi Aris au parte de programe în limba franceză şi de un regim strict. Bacalaureatul va avea aceleaşi subiecte ca în Franţa.

a-marin

Violeta, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică jr, este colegă de şcoală cu fiica lui Virgil Ianţu, Jasmina, cu Zsolt jr, fiul cel mare al Nicoletei Luciu, dar şi cu Mara Ilinca (7 ani), fiica Ralucăi Moianu, şi cu Ana (5 ani), fiica solistei Carmen Trandafir.

luciu

Şcoala pe care o frecventează toţi aceşti pitici are predare în limba engleză şi îi costă pe părinţi 7.000 de euro anual.

Romanita

Romaniţa Iovan este considerată încă una dintre cele mai bogate femei din România, iar asta se reflectă şi în investiţiile pentru educaţia fiului ei, Albert (7 ani). Băiatul, rezultat din căsătoria cu pilotul Adrian Iovan, a fost înscris la una dintre cele mai scumpe instituţii private de învăţământ din România, o şcoală situată în Băneasa, care are sistem de predare în limba engleză şi programe atractive, ce-i fac pe micuţi să meargă cu plăcere la cursuri.

Pentru un an de studiu, designerul plăteşte 16.500 de euro, la care se mai adaugă câteva sute de euro pentru cursurile opţionale. Se zvonea, la un moment dat, că Teo ar lua de la Kanal D un salariu lunar de 20.000 de euro. Dacă e aşa, o lună din cele 12 simpatica prezentatoare munceşte exclusiv pentru fiica ei de 9 ani, Maia. De ce spunem asta? Micuţa urmează cursurile celei mai scumpe instituţii private de învăţământ din Bucureşti, Şcoala Americană, unde un an de şcolarizare costă 20.000 de euro cu toate cursurile opţionale incluse.

Şcoala se mândreşte şi cu un bacalaureat internaţional, ceea ce oferă elevilor posibilitatea de a accede la marile universităţi internaţionale. Se pare că Maia face să merite fiecare bănuţ cheltuit de Teo pentru educaţia ei. Deja vorbeşte engleza foarte bine!

irinel-columbeanu

Irina Columbeanu, fiica de 7 ani a lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor, este elevă în clasa I la Şcoala Franceză, unde tatăl ei plăteşte 4.000 de euro pe an. Afaceristul a ales această şcoală pentru că la el în familie toţi sunt vorbitori de limba franceză şi a dorit ca fiica lui să urmeze tradiţia.

Cel mai mult a plătit pentru educaţia copilului său Cristi Borcea, dar se pare c-a aruncat banii pe geam. Fostul finanţator de la Dinamo l-a înscris pe Patrick, fiul cel mare, la un colegiu prestigios din Elveţia şi a plătit 70.000 de euro pentru un an de studiu. Însă Patrick nu s-a adaptat acolo. A spus că profesorii erau prea exigenţi şi cereau prea mult de la elevi. Revenit în ţară, Patrick a fost înscris de părinţi nu la un liceu particular, ci – surpriză! – la unul de stat.

 

blank