Showbiz, Stiri

Castigatorul de la „Dansez…” s-a mutat cu „Mama Natura”

Castigatorul de la „Dansez…” s-a mutat cu „Mama Natura”

blankGeorge Boghian, castigatorul emisiunii ” Dansez pentru tine„, a fost primit in casa Roxanei Ionescu, cea care l-a ajutat sa castige locul 1, implicit marele premiu de 60.000 de euro. Cum trecutul lui este unul plin de grele incercari, acum are sansa sa isi refaca viata si sa isi cumpere o casa, asa cum isi dorea de mic.

Roxana e ca o sora pentru mine. Ca o sora adevarata. Am fost foarte bucuros cand m-am mutat la ea„, a spus acesta.

George Boghian a trait numai prin centre de plasament si mai trist este ca a avut nenorocul de fi si batut de cei care erau responsabili de ingrijirea lui. Probabil accidentarea Monicai Davidescu, partenera initiala a lui George, a fost cu noroc, pentru ca fosta „Mama Natura” a fost repartizata pentru acest caz si a facut senzatie pe ringul de dans.

Acum cei doi locuiesc impreuna, sunt practic colegi de apartament si incearca acum sa traiasca impreuna pana cand George o sa isi faca ordine prin viata.


„N-am apucat sa-l instalez prea bine, a trebuit sa plec la serviciu, la 09.30. Dar i-am lasat o cheie si vom petrece mai mult cand ajung acasa si in weekend. George s-a mutat la mine cu doua ghiozdane, o valiza mare si o punga. O sa-mi pun din nou televiziune prin cablu, renuntasem de mult la asta. Acum n-o sa-l privez si pe el de televizor.”, a spus Roxana Ionescu.


blank