Showbiz, Stiri

Câştigătoarea MasterChef se gândeşte cu groază că Pro Tv îi va da ţeapă!

Jesica Zamfir trebuie să primească 50.000 de euro! Între timp, Chef Florin a angajat-o în restaurantul lui

  Jesica MasterChef

Jesica Zamfir, marea castigatoare de la MasterChef, mai are cateva luni bune de asteptat pana cand va intra in posesia premiului de 50.000 de euro.

„Am scapat de saracie! Gata, sunt bogata!” a strigat Jesica Zamfir in momentul in care a aflat ca este castigatoarea show-ului culinar MasterChef. Bucuria a durat insa cateva minute, pentru ca dupa ce s-au incheiat filmarile, Jesicai i s-a explicat cum stau de fapt lucrurile. Sefii de la Pro TV i-au adus la cunostinta faptul ca banii ii va primi abia in septembrie, insa pentru a nu risca sa-i piarda, ea trebuie sa indeplineasca anumite conditii prevazute in contractul pe care l-a semnat cu Pro TV. Printre acestea se njumara o clauza de exclusivitate si una de confidentialitate. Cu alte cuvinte, Jesica nu are voie sa apara la un alt post de televiziune in afara celor din trustul Pro si nici sa dezvaluie amanunte care tin de productia show-ului propriuzis.

Conform apropiatilor tinerei, Jesica a fost extrem de tensionata in utlimele zile, cand atat ea cat si familia ei au devenit tinta presei. „Nu stie cum sa faca sa nu greseasca si sa ramana fara bani. Le-a spus parintilor ei sa nu vorbeasca cu nimeni, sa nu dea nici un interviu, cu toate ca acestia nu sunt legati de un contract. A incercat chiar sa ascunda fata de apropiati faptul ca a castigat concursul (finala a fost inregistrata cu cateva saptamani bune inainte de momentul difuzarii), e pur si simplu disperata”, a povestit un apropiat al Jesicai.

O alta problema cu care se confrunta in acest moment Jesica este lipsa banilor. Ea si-a inchiriat un apartament in Bucuresti unde locuieste cu iubitul si fiul ei, sperand ca la toamna, dupa ce primeste banii, sa-si poata achizitiona un imobil. Salvarea a venit din partea lui Chef Florin Dumitrescu, acesta angajand-o la restaurantul lui.