Showbiz, Stiri

Casnica de la Masterchef injurata ca la usa cortului pe Facebook

Fanii emisiunii Masterchef au avut de spus multe la adresa cansnicei care a parasit concursul

Casnica de la MasterchefSupranumita casnica de la Masterchef, Nicoleta Matea, a parasit emisiunea singura si nesilita de nimeni. Dupa ce juratii au sters cu ea pe jos, datorita faptului ca a avut un comportament abject si total neprofesionist sau fairplay fata de colegi, atunci bruneta siliconata a decis sa paraseasca emisiunea.

Daca la inceput a parut un personaj interesant, pe parcurs si-a cam dat arama pe fata si a crezut ca poate sa castige emisiunea prin rautate fata de colegi, strambe sau vorbe pe la spate. Toate acestea nu au ramas netaxate de catre fanii emisiunii care au facut-o cu ou si otet prin mesajele de pe Facebook, adresate Andreei.

”Pe centura cu tine, panaramo”, ”Ești vai de capul tau: ieftina, fara creier si habar nu ai pe ce lume te afli! Și am senzatia ca te consideri tare frumoasa. Oare nu este nimeni in preajma ta sa-ti spuna ca esti …VARZA?”

”Esti o rusine pentru societate!”, ”Of, ce dezamagire pe capul meu. Ma pot uita cu drag la emisiune de cand nu mai esti tu pe acolo, terminato. Nu conteaza ce a facut acel baiat in viata lui, conteaza ca el este mult mai realizat decat tine, una care s-a aplecat in fața unui actor si se crede mare vedeta, mare actrita. Hm, ai si tu silicoane si gata, ești vedetă. Vedeti, poate pe centura la Capitala mai este loc pentru voi, vedetele astea de doi bani”

”Ai fost penibila. Imi vine sa vomit pur si simplu de felul cum gandesti. Pe langa faptul ca esti proasta, mai esti si invidioasa.”, au fost unele dintre mesajele de pe Facebook, adresate Andreei Matea.