Showbiz

“Casnica” Andreea Moldovan are un sot modern: acesta nu e gelos pe Vladimir Draghia

Celebritatea de care se bucura astazi Andreea Moldovan, supranumita “casnica”,  se datoreaza participarii sale la show-ul Masterchef. Anul acesta, ea a fost cooptata in proiectul “Sunt celebru, scoate-ma de aici”( PRO TV) si, timp de trei saptamani, a trecut cu brio prin toate probele si a reusit sa manance fel de fel de ciudatenii. Desi era considerata favorita la castigarea marelui premiu, Andreea Moldovan a fost intr-un final eliminata, iar la inceputul lunii martie s-a intors in tara. Si…..a aruncat bomba, anuntand ca este insarcinata.
 
Andreea MoldovanCum in aceasta perioada a fost 1 aprilie si cum “casnica” este cunoscuta pentru spiritul sau ludic, unii au luat aceasta stire drept o pacaleala, o gluma sau o incercare de a ramane in atentia presei. Totul pare cu atat mai verosimil cu cat Andreea Moldovan s-a fotografiat cu un test de sarcina pozitiv si a sustinut ca nu este o pacaleala de 1 Aprilie si ca este cu adevarat insarcinata. La nici 24 de ore de la anuntul facut, sotul Andreei a avut prima reactie: el l-a felicitat in mod public, pe o retea de socializare, pe Vladimir Draghia, cel alaturi de care casnica a petrecut trei saptamani in cadrul show-ului “Sunt celebru, scoate-ma de aici”. 
 
A urmat o serie de replici pe care cei doi soti si le-au dat tot pe reteaua de socializare de parca nu ar locui in aceeasi casa, semn ca ambii au simtul umorului si le place sa starneasca uimire in randul celor care le urmaresc viata. “Felicitari, Vladimir Draghia”, a scris Bogdan Moldovan pe pagina de socializare a sotiei sale, care, la scurt timp, a reactionat si i-a replicat sotului ei: “Bogdan, nu esti sanatos nici tu!”, a scris ea.
Cert este ca asupra anuntului facut de Andreea Moldovan pluteste inca incertitudinea si ca tot mai multa lume este de parere ca, pana la urma, “casnica” si sotul ei continua intr-un mod inedit show-ul din care a fost eliminata tanara. Ramane de vazut ce va avea de zis Vladimir Draghia despre glumele sotilor Moldovan.