Showbiz, Stiri

Casandra, s-a facut de ras!

Casandra, fosta „Viespe” a lui Ogica a revenit, dupa ce luni de zile a stat ascunsa de lumea mondena, preferand sa traiasca in Austria. Insa, cea mai recenta aparitie este de tot rasul.

61537016

Casandra a revenit in atentia publicului asa cum a obisnuit, mai mult dezbracata decat imbracata, iar ultima imagine pe Facebook, este de toata jena. „Viespea” a incercat sa pozeze sexy, dar din pacate pentru ea nu prea i-a iesit. Silicoanele in forma ciudata au permis topului pe care il purta să o „ia la vale”, facand sa para ca are doar jumatete de sani acoperiti.

Blonda nu pare foarte deranjata, aceasta postand fotografia pe contul personal de Facebook. Fanii au fost incantati, iar in cateva minute imaginea a primit sute de like-uri si comentarii.

61537017

Casatorita cu „Spaima Loteriei’

Cel cunoscut sub denumirea de „Spaima Loteriei” a fost cel care a facut-o cunoscuta pe Casandra. Pe cand avea doar 18 ani, blonda a inceput o relatie cu Ogica, iar la scurt timp s-au casatorit. La momentul respectiv barbatul a facut tot posibilul sa o faca cunoscuta pe sotia lui, devenind astfel „viespea lui Ogica”, datorita taliei incredibil de mica.

blank