Monden, Stiri

Casa blestemata vinonata de divorturi. Bahmu e victima si ea

Casa blestemata vinonata de divorturi. Bahmu e victima si ea

Dupa doar un an de cand s-au mutat in vila impozanta de 20 de camere de la Hala Traian, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana divorteaza. Casa are puteri malefice asupra celor care o locuiesc, iar Prigoana a refuzat mereu sa faca sfestanie. De altfel, toate proiectele, de orice tip, care au fost demarcate in interiorul casei, s-au naruit.

blank

O ultima ipoteza asupra divortului dintre Bahmu si Prigoana, pe cat e de scandaloasa, pe atat e de paranormala. Casa e de vina. Vila de lux, in care cei doi s-au mutat in urma cu un an, are puteri si energii malefice ce i-a afectat negativ.”Eu am sesizat inca de la inceput ca e ceva acolo. Am simtit energii si vibratii negative in casa aia. E ceva greu de definit. Oricum, casa e gandita dupa ideile lui. Eu nu puteam sa cumpar nici o statueta, nu ma lasa. La cateva saptamani de la mutare am adus un preot in casa, iar prin primavara am facut o sfeatanie. Era destul de dificil sa faci asa ceva pentru ca Prigoana nu suporta preotii si nu crede in lucrarile astea bisericesti. Am adus preotul, dar Prigoana a venit acasa si omul a trebuit sa plece”, marturiseste Adriana Bahmuteanu.

 

Casa are antecedente paranormale

 

Nu doar Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au cazut “prada” casei, ci toti locuitorii pe care i-a avut, foarte multi de astfel in ultimii 12 ani. Tenismenul Dinu Pescariu a divortat la cativa ani dupa ce a ocupat imobilul, apoi o afacere se naruie in interiorul casei blestemate, un restaurant de lux ‘cade” la doar cateva luni de cand isi deschide portile, in cele din urma ajungand in posesia lui Prigoana, cel care ii face imbunatatiri si o vede ca pe un camin pentru familie. La nici un an familia Bahmu-Prigoana se destrama.

 

blank