Showbiz

Carmen Tănase și Gheorghe Visu, din nou împreună la 15 ani de la rolurile iconice din „Inimă de țigan”. În film, actorul este tatăl unui pușcăriaș

Carmen Tănase și Gheorghe Visu au șansa de a juca din nou împreună într-un film, la 15 ani după senazaționalele roluri pe care le-au făcut în telenovela „Inimă de țigan”, unde i-au interpretat pe flamboaianții Flăcărica și State. Iată ce dezvăluie regizorul Claudiu Oprea despre stadiul în care se află filmările acum!

Să-i vezi pe magistralii actori Carmen Tănase și Gheorghe Visu jucând din nou împreună, la 15 ani de la performanța din „Inimă de țigan” ar fi o bucurie imensă pentru fanii lor, bucurie pe cale de a se îndeplini. În timp ce Gheorghe Visu și-a filmat deja partea de rol, în ceea ce o privește pe Carmen Tănase negocierile sunt avansate, existând deja acordul verbal al actriței, după cum spune regizorul.

Carmen Tănase

Claudiu Oprea: „Actorul Gheorghe Visu este incredibil”

Gheorghe Visu are o carismă și un simț al umorului care, de altfel, au ieșit la iveală din plin când s-a transformat în State Potcovaru, probabil cel mai cunoscut rol al său, iar regizorul Claudiu Oprea a spus că toate dublele filmate cu marele actor pentru filmul său, „Scorpion”, au ieșit perfect. De data aceasta, actorul interpretează rolul unui tată al cărui fiu revine din închisoare după 20 de ani.

„Actorul Gheorghe Visu este incredibil, am avut mari emoții, aveam anxietate, la prima întâlnire cu el. I-am trimis scenariul, i-a plăcut, apoi am stat de vorbă, despre rol, timp de patru ore și jumătate, la un ceai. Aveam cu el o secvență de 11 minute și toate dublele au ieșit perfect, el are și momente improvizate, orice text îl face să sune natural, perfect.

Rolul său, State Potcovaru, fusese construit de compoziție, el, însă, în realitate, este un om foarte calm, extrem de inteligent și de amuzant, îl admiram și în filmele lui Veroiu, are un anume magnetism. Nu am filmat mult timp cu el, când aducem actori foarte mari încercăm să nu îi obosim prea mult, să nu părem că suntem amatori’, a declarat regizorul Claudiu Oprea”, exclusiv, pentru Playtech Știri.

„Lui Carmen Tănase i-am oferit rolul unui psiholog”

Citește și  Baietelul Elenei Gheorghe mananca “eco”

Filmul își propune să exploreze natura umană, influențată de traumă și dependențe care nu pot fi depășite în lipsa sprijinului și a iubirii celor din jur. Indiferent de situație, fiecare individ se va comporta în acord cu propria să natură. „Scorpion” spune povestea unui bărbat eliberat din închisoare după 20 de ani. După ce află că mama lui a murit și că nici tatăl, nici fratele nu îl vor prin preajmă, apelează la un ONG care ajută la reabilitarea foștilor deținuți pentru a-i reintegra în societate. În film, actrița Carmen Tănase ar trebui să aibă rolul unui psiholog.

‘Cu doamna Carmen Tănase încă nu am filmat, încă n-am reușit să ne organizăm, filmările ar trebui să aibă loc într-un birou. A fost momentan doar un acord verbal cu dânsa, a rămas să revenim la discuții. Lui Carmen Tănase i-am oferit rolul unui psiholog pentru foștii deținuți, i-a plăcut ideea. Ne dorim enorm să filmăm împreună’, a mai spus regizorul pentru sursa citată.

Din distribuția filmului ‘Scorpion’ mai fac parte și alte nume cunoscute, precum Kitty Cepraga, Oltin Hurezeanu, câștigătorul concursului ‘Vrei să fii miliardar?’, și DOC de la ‘Survivor’ (PRO TV).

În ce relații au rămas Carmen Tănase și Gheorghe Visu
Într-un interviu pentur VIVA!, Carmen Tănase mărturisea amuzată că urmărește pe Tiktok scene făcute de internauți cu vocile lor din serial și că, acum, urmărește și ea în reluare episoade din „Inimă de țigan”. Actriá ne-a dezvăluit că a rămas în relații foarte bune cu colegul ei de platou, însă, din păcate, distanța îi împiedică să se vadă pe cât de mult și-ar dori.

‘Suntem în foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei, de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii, acum, de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim, ne-a povestit Carmen Tănase.

blank