Featured, Showbiz

Carmen Harra lansează cel mai fierbinte videoclip din carieră – „Disfruta (De Tu Amor)”

Faimoasă la nivel mondial datorită celor opt cărți bestseller despre Karmă, numerologie, psihologie și dezvoltare personală, scriitoarea americană de origine română Carmen Harra își continua în paralel și pasiunea din copilărie: muzica.

blankArtista lansează  videoclipul „Disfruta (De Tu Amor)” („Bucură-te de dragostea ta”), melodie în limba spaniolă compusă de tripleta de succes Sarah JSun, Alexander Shiva și Mircea Prușan.

Noua producție muzicală, realizată de Shiva Media Studios și Dan Andrei Paraschiv, o aduce în prim-plan pe Carmen Harra mai provocatoare ca niciodată.

Ipostazele sunt adaptate mesajului transmis de piesă: când dragostea obsesivă este neîmpărtășită, cuplul se destramă din cauza infidelității și cel părăsit suferă enorm și devine sarcastic, însă îi dorește fostului partener să fie fericit alături de noua lui cucerire, pentru că dragostea adevărată nu se poate transforma niciodată în ură.
blank„«Disfruta (De Tu Amor)» este un cântec de dragoste extraordinar despre cum să reacționezi când ești trădat în dragoste. Și toți ne-am simțit cel puțin o dată în viață dezamăgiți de o persoană pe care am iubit-o cu toată ființa noastră, până la obsesie. Sunt convinsă că mesajul acestei piese va rezona în fiecare inimă care a trecut prin tensiunea cauzată de o despărțire”, declară Carmen Harra.
blankDin punct de vedere coregrafic, videoclipul ilustrează ca stil de dans principal „latino-ul comercial”. Coregrafia este semnată de renumitul dansator profesionist Tatian Gavrilă care performează alături de colegii lui: Dan Rima, Valentina Hainăroșie, Daniela Ene, Ana-Maria Filip și Alana Pihut.
blank

Urmează un nou album

Carmen Harra a început anul muzical 2018 în forță. Videoclipul melodiei „Subete Conmigo”, apărut în ianuarie, a adunat peste două milioane de vizualizări pe YouTube și melodia a fost difuzată la radio în România, Turcia și SUA.
blank„În toamnă, voi lansa un nou album muzical, cel mai bun din cariera mea. Le-am pregătit admiratorilor mei și o baladă de dragoste, «Behind Closed Doors», piesă care va beneficia și de un videoclip senzațional.

Le mulțumesc tuturor celor din echipa mea de profesioniști și colaboratorilor (Răzvan Formagiu – stilist, Mihai Trofin – fotograf) care îmi sunt alături în acest proiect și fanilor pentru care muzica nu are nici graniță, nici vârstă, ci doar calitate”, a adăugat Carmen Harra.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vZ5_Tl6J_to]

blank