Featured, Showbiz

Carmen Harra a spus totul despre Bianca Drăgușanu. “Are multe probleme. Roata se întoarce “

Carmen Harra a spus totul despre Bianca Drăgușanu și relația pe care o are cu Tristan Tate. Celebra scriitoare americană, psiholog și specialistă în numerologie, a dezbătut subiectul în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, unde a explicat de ce Tristan va fi interesat de altă femeie.

„M-am uitat numerologic la ei şi m-am uitat din punct de vedere karmic. Numerologic nu sunt suflete pereche, se bazează pe atracţie fizică, deci vorbim de eşec. Atracţia fizică poate fi puternică, dar legat de ea… ea este numărul doi, înseamnă dualitate, are nevoie de o a doua persoană. Este o persoană foarte nesigură pe ea… de asta şi-a făcut atâtea intervenţii, să ajungă să se simtă bine cu ea. Ea are nevoie de confirmare. Victor a fost un factor bun în viaţa ei. Nevoia ei este incredibilă… de a îi valida cineva frumuseţea, nesiguranţa ei este incredibilă, foarte mare. În interiorul ei are multe probleme. Cine crede că rămâne cu băiatul ăsta se înşeala, băiatul ăsta nu rămâne cu ea. Roata se întoarce. O să o lase pentru una mai atrăgătoare şi mai tănără decât ea. Ea acţionează pe instinct”,  a declarat Carmen Harra.

Astăzi, Tristan a declarat că el și Bianca sunt încă împreună. „Suntem împreună, dar nu îmi place publicitatea. Încerc să fiu şi mai privat cu viaţa mea, aşa că totul pare a fi un mister’, a explicat Tristan Tate, legat de relația sa cu Bianca Drăgușanu,pentru „Star Matinal’.   „Ne-am distrat la Cannes. Bianca nu a fost acolo să îl vadă pe Philipp Plein’, a mai adăugat el.

blank