Showbiz, Stiri

Carmen Elena Popa, moartea pasiunii pentru Van Damme dupa ce a deschis gura

Carmen Elena Popa, blona cu sani perfecti care a incins imaginatia barbailor cand a renuntat la sutien intr-o revista pentru adulti, l-a lasat pe celebru actor Jean Claude Van Damme perplex cand a deschis gura.

Unul dintre cei mai sexy iepurasi care au pozat in Playboy face dezvaluiri incredibile despre trecutul si experienta ei in lumea cinematografica. Carmen Elena Popa este o blonda ravasitoare cu sani perfecti, care a renuntat la inhibitii la sfarsitul anului trecut si a pozat in toata splendoarea, a avut ocazia sa joace alaturi de un actor de talie mondiale care, culmea, are o slabiciune pentru blonde.

Ceea ce trebuia sa fie o experienta extraordinara, de neuitat, s-a transformat intr-una putin jenanta, recunoaste modelul.

“Am jucat de trei ori alaturi de Van Damme, in care eu, de exemplu, trebuia sa fiu salvata de el. A venit la un moment dat sa ma intrebe cum ma simt, daca am nevoie de ceva, insa eu am fost putin stanjenita pentru ca nu stiam engleza atat de bine”, recunoaste Carmen.
Vrea sa se dezbrace din nou

Succesul s-a lipit de ea ca scaiul de oaie, mai ales dupa ce si-a pus implanturi mamare, iar bustul ei a devenit perfect peste noapte.

Carmen, care lucreaza acum ca organizator de evenimente, a acceptat o noua propunere, spune ea, din partea revistei care a consacrat-o, pentru un nou pictorial de senzatie.