Cu chiloţii şi sfârcurile la vedere!

Carmen

Vedeta americană a făcut-o lată, afişându-se în ipostaze absolut jenante în timpul unei ieşiri în oraş. Carmen Electra şi-a expus sânii într-o rochie transparentă pe sub care nu a purtat sutien.

În vârstă de 41 de ani, vedeta americană Carmen Electra a fost protagonista unor scene de-a dreptul incitante. Şi nu este vorba despre vreo şedinţă foto sau despre vreo filmare profesionistă, ci despre o simplă ieşire în oraş, unde diva a arătat tot la toată lumea aflată în preajmă.

Carmen1c

Vedeta a fost la un restaurant din West Hollywood. La coborârea din maşină, Carmen Electra a avut probleme cu rochia scurtă, pe care ea ştie de ce a mai şi ridicat-o un pic, astfel că i s-au văzut chiloţii minusculi, cu imprimeu animal print, în toată splendoarea lor.

Şi de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, Carmen Electra a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în momentul în care s-a dat jos din maşină. A purtat o rochie de culoare neagră, foarte scurtă şi foarte strânsă pe trup, pe sub care nu purta sutien, în ciuda faptului că ţinuta era trasnparenmntă în partea de sus.

Din păcate pentru Carmen, care are un trup foarte bine făcut, aceasta nu şi-a arătat doar chiloţii şi sânii. La coborârea din maşină, i s-a văzut foarte clar şi celulita de pe picioare.

Carmen Electra Wears Revealing Outfit While Out To Dinner With Travis Barker

Carmen Electra este model, actriţă, cântăreaţă şi a apărut în numeroase emisiuni de televiziune. De asemenea, ea a apărut în celebra revistă pentru adulţi – “Playboy”. În anul 1998, vedeta s-a căsătorit cu Dennis Rodman, de care a divorţat în anul 1999. În anul 2003, ea s-a măritat cu Dave Navarro, de care s-a separat în anul 2006. de-a lungul timpului, Carmen Electra a mai fost combinată cu Tommy Lee, Fred Durst, Rob Patterson şi Simon Cowell.