Actualitate, Featured

Carmen Dan se apară: Nu poliţiştii au bruscat fetiţa din Baia de Aramă

Ministrul de Interne, Carmen Dan, precizează, în cazul fetiței din județul Mehedinți, că se poate observa care a fost rolul Poliției Române în acea situație, subliniind că nu polițiștii au fost cei care au bruscat minora. Însă, imaginile arată clar că și polițiștii o țin pe minora bruscată de procuroarea de la Craiova.

„După atitudinea corectă și firească a CSM de zilele trecute în cazul pedofilului, mă aștept la o reacție asemănătoare și în cazul fetiței din Mehedinți. Cred că este evident pentru toată lumea care a fost rolul Poliției acolo. Nu polițistii sunt cei care au bruscat copilul minor!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Precizările vin după ce, zilele trecute, în presă a apărut informația potrivit căreia judecătorul care ar fi eliberat un bărbat acuzat de pedofilie a intrat în vizorul CSM.

O fetiţă de opt ani a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus, vineri, efectuarea unei percheziții la locuința asistentului maternal care s-a opus ca fetița să meargă la cei doi soți care au înfiat-o.