Monden, Stiri

Carmen Bruma se apuca de treaba, vrea un copil

Carmen Bruma se apuca de treaba, vrea un copil

blank Carmen Bruma, iubita lui Mircea Badea, a discutat in emisiunea pe care o prezinta despre minusurile si plusurile unei sarcini a unei femei dupa varsta de 30 ani. 

O gravida trebuie sa se considere o persoana normala, sa fie o persoana activa si pe plan social, profesional si sexual.”

Carmen a discutat in emisiune despre acest subiect cu medicul Zorela Sgarbura, iar Carmen a intrebat-o daca femeile gravide pot sa sa faca sport pe perioada sarcinii : „Spuneti-mi daca o gravida, recunosc ca e o intrebare personala, pe timpul sarcinii poate face miscare de genul alergare usoara, bicicleta sau sarituri cu coarda„, a fost intrebarea lui Carmen, mai ales ca este o impatimita a sportului.

Doctorul i-a oferit un raspuns ca a incurajat-o pe Carmen sa se puna pe facut copii : „Dar chiar trebuie sa faca, trebuie sa inoate, sa mearga pe jos. In conditiile in care nu exista contraindicatii, sa nu existe fenomene patologie care sa impuna o alta conduita. O gravida trebuie sa se considere o persoana normala, sa fie o persoana activa si pe plan social, profesional si sexual„,a spus medicul Zorela Sgarbura, pentru Realitatea.

blank