Showbiz, Stiri

Carmen Brumă: „Nu mi-am dorit NICIODATĂ COPII”

Mircea Badea şi Carmen Brumă sunt fericiţi pentru că în urmă cu mai puţin de un an au devenit părinţii unui băieţel pe nume Vlad. Cu toate acestea, Carmen recunoaşte că face parte din categoria femeilor care nu şi-au dorit niciodată copii.

carmen-bruma

În luna mai a acestui an, Carmen Brumă l-a născut pe Vlad. Recent, Carmen a lansat cartea „Jurnal de sarcină” în care povesteşte că are un copil nu pentru că şi-a dorit, ci din alt motiv.

„Nu mi-am dorit niciodată copii! Am zis să încep în forţă ca să ştiţi la ce să nu vă aşteptaţi: clişee siropoase despre cea mai frumoasă perioadă a vieţii, diminutive care fac greţurile sarcinii să pălească gen ‘burtică, mămică, supică’, texte despre fericirea supremă care nu se regăseşte în altă parte decât în procreare, îndemnuri agresive la împlinirea absolută care e musai xeroxată şi pătată de pireu de morcovi. Nu cred că există o reţetă universal-valabilă a fericirii”, a notat Carmen.

Iubita lui Mircea Badea a continuat: „Nu orice femeie trebuie să devină mamă, iar tagma celor care se cred superioare doar pentru că au născut şi crescut copii mă irită. E clar că instinctele mele materne şi ceasul biologic nu funcţionează în parametrii descrişi de literatura pentru gravide. Şi totuşi, de ce sunt însărcinată?. Dintr-un motiv greu de explicat în cuvinte, ca s-ar putea ca, la un moment dat în viaţă să-mi pară rău că nu am făcut-o şi atunci nu voi mai avea şansa de a alege. M-am gândit mult şi am considerat că e momentul potrivit să am această experienţă”.

Mircea Badea (38 de ani ) şi Carmen Brumă (35 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiind împreună de peste 12 ani. Micuţul Vlad a venit pe lume în luna mai a acestui an.

blank