Showbiz, Stiri

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, confirmă că va deveni mămică

Carmen Brumă: „Din superstiţie, nu vreau să dau mai multe amănunte, dar sunt foarte fericită!”

 

 Carmen Brumă (36 de ani) şi Mircea Badea (39 de ani) vor fi, în vara anului viitor, părinţi. Sunt împreună de 12 ani şi susţin că nu doresc să devină, oficial, soţ şi soţie, deşi apropiaţii lor bagă mâna-n foc că s-au căsătorit deja în mare taină. Ceea ce nu mai constituie un secret deja e faptul că cei doi vor fi părinţi în curând, Carmen aflându-se în primul trimestru de sarcină.

“Încă nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Este prematur să dau o declaraţie mai amănunţită, dar cu singuranţă voi spune mai multe după ce mai trece o perioadă de timp. Acum e mult prea devreme să am ceva de comunicat oficial. Din superstiţie, nu vreau să dau mai multe amănunte. La momentul potrivit voi spune mai multe despre sarcină, dar sunt foarte fericită”, a declarat Carmen Brumă, prezentă ieri la un eveniment monden. Cei doi prezentatori TV au primit frumoasa veste în urmă cu câteva zile, iar de atunci Carmen şi-a programat câteva controale medicale, la o clinică de specialitate, aflată în zona de nord a Capitalei.

Carmen Bruma 1

Şi, pentru că sunt extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată, atunci când se duc la medic, cei doi îndrăgostiţi îşi iau toate măsurile de precauţie, ca să nu fie recunoscuţi. “Merg la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor”, a povestit un apropiat al cuplului Brumă- Badea.

 

 

 

blank