Showbiz, Stiri

Carmen Brumă, despre “Vasilică 2014”: “E bun, zdravăn şi foarte tolerant”

Din dorinţa de a veni în ajutorul mămicilor cu câteva sfaturi utile, dar şi cu un meniu complet pentru perioada sarcinii, iubita lui Mircea Badea a lansat cartea “Jurnal de gravidă – Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos”, ocazie cu care ne-a vorbit atât despre experienţa ei din perioada sarcinii şi cea de mamă, cât şi despre “tolerantul” Vlăduţ.

Face parte din categoria femeilor care nu şi-au dorit un copil, dar iată că, în luna mai a acestui an, Carmen l-a născut pe Vlăduţ, spunând că nu a crezut niciodată că Dumnezeu îi va dărui un copil atât de cuminte. “Sarcina a fost fără prea mari probleme şi cred că a fost aşa pentru că am ştiut ce să fac. Superstiţii nu am avut. M-am documentat înainte şi realitatea a demonstrat că am făcut bine ce am făcut. Am născut un copil de 3,5 kilograme, e bun, zdravăn, foarte simpatic. Experienţa de mămică e intensă, solicitantă, frumoasă, emoţionantă, iar Vlăduţ e un copil neaşteptat de cuminte. Nu credeam să avem un asemenea copil, nu s-a îmbolnăvit, nu plânge decât foarte rar şi cu motiv, e foarte tolerant cu noi toţi”, ne-a mărturisit “top-modela” lui Badea.

armen povesteşte că ideea cărţii i-a apărut înainte să rămână însărcinată şi s-a intensificat pe toată perioada saricinii. “Cartea a ieşit din trei motive: am fost întrebată de foarte multe ori ce şi cât am mâncat, dimensiunea burţii mele stârnind polemici pe toată durata sarcinii. Atunci am decis să dau un răspuns organizat. În al doilea rând, din căutările mele de gravidă, dornică de informaţii, în majoritatea cărţilor pentru gravide nu există un meniu concret. Şi în al treilea rând, experienţele altor femei m-au ajutat… Aşa cum eu am fost ajutată, m-am gândit că şi eu, la rândul meu, prin experienţa mea, pot ajuta pe cineva”, a precizat vedeta TV.