Showbiz, Stiri

Carieră pusă pe butuci, acesta este sacrificiul Antoniei de dragul copilului!

Cântăreaţa a hotărât să se mute în Italia!

Antonia3

Antonia s-a despărţit de soţul ei, Vincenzo Castellano, iar bărbatul rănit în amor s-a mutat la Napoli, oraşul lui natal, cu tot cu fiica lor, Maya. Timpul a trecut şi decizia a distrus- o pe Antonia. Din ce în ce mai depresivă, solista a hotărât să-şi mute şi ea reşedinţa în Italia.

Antonia2

Despărţită de fiica sa de mai bine de un an, de când s-a hotărât să divorţeze de Vincenzo Castellano, Antonia a ajuns la capătul puterilor. Dorul de Maya, fetiţa sa în vârstă de trei ani, o macină atât de tare, încât artista este dispusă să facă orice pentru a-şi recupera copila. Ea s-a destăinuit unor apropiaţi că se gândeşte tot mai serios să-şi închirieze o casă la Napoli şi să facă, pentru început, naveta România – Italia, doar pentru a putea petrece cât mai mult timp cu Maya, aflată în prezent în grija bunicilor din partea tatălui.

“Mi se rupe sufletul când trebuie să plec din nou, iar Maya plânge în hohote. Nu mai suport, mă depăşeşte situaţia. Vorbim zilnic, dar nu-i suficient pentru mine, vreau să fiu mereu lângă ea”.

Antonia1

Cele două, mamă şi fiică, vor fi din nou împreună peste câteva zile, când artista va ajunge în Italia, special pentru a petrece Sărbătorile alături de pitica sa. Vedeta s-a pregătit din timp pentru întâlnirea cu prinţesa ei, care-i seamănă leit, cumpărându- i din ţară o mulţime de cadouri.

 

blank