Alex Velea și Antonia au devenit de Sfântul Ștefan părinții unui băiețel de nota 10. Cei doi s-au gândit din timp la tot ce va trebui pentru cel mai nou membru al familiei lor, inclusiv la numele pe care acesta îl va purta. Iar acum câteva luni, solistul făcea publică opțiunea sa. Atunci Alex îi sugera Antoniei că ar vrea să-și boteze băiețelul Cezar.

5019velea-si-antonia

Dacă pentru mulți băiețelul lui Alex Velea și al Antoniei este pentru moment doar… ”fratziwear”, întrucât părinții nu au făcut încă public numele lui, cu siguranță cei doi artiști s-au gândit bine la un nume potrivit pentru urmașul lor.

Și, dacă în genetal Antonia și solistul sunt destul de secretoși în legătură cu viața lor privată, acum două luni Alex a lăsat de înșeles care este numele pe care i-ar plăcea să-l poarte fiul lui.

”Avem mai multe opţiuni, nu pot să vă spun, doar asta a rămas intimă, în rest ştie toată lumea tot”, spunea Antonia în octombrie la o emisiune de la PrimaTV.

După ce Antonia a făcut această mărturisire, Alex i-a șoptit la ureche, numele pe care și l-ar dori pentru băiețel: Cezar.

”Interesant!”, a venit imediat reacția Antoniei.

Dacă această variantă a rămas sau nu în picioare, rămâne de văzut atunci când părinții vor face public numele micuțului lor.

Citeste si...
Scandal sexual la Downing Street