Life

Care sunt motivele de teama pentru sexul anal! Cele mai tabu intrebari pe care ti le pui la acest subiect

Sexologii spun ca sexul anal este unul dintre cel mai prost intelese acte sexuale, ca atare se explica multitudinea de mituri si informatii gresite despre sexul anal. In timp ce unii se bucura din plin de sexul anal, altii sunt extrem de rezervati.
img_1399051_thumbs_600x400_1459471
1. Teama ca sexul anal ar putea provoca un “scaun” nedorit
O data ce orificiul anal a fost penetrat, senzatia de nevoie la toaleta se poate instaura imediat si ea nu mai poate fi controlata. E inutil sa mai adaugam ca orice stare de excitare si placere ar disparea imediat.
 
 
2. Teama de hemoroizi
Mai ales daca vreodata ti s-a intamplat sa vezi cum arata anusul unui gay pasiv, care a facut prea mult sex anal, atunci iti dai seama ca nu exista nimic mai infricosator pe lume.
 
 
3. Teama ca o sa doara rau
Femeile isi amintesc de teama pe care au trait-o la primul contact sexual vaginal, cu o mare anxietate ca o sa doara ruperea himenului. Ei bine, teama de durere la sex anal poate fi inmultita cu o mie.
 
 
4. Teama de legendele despre sexul anal care tot circula in jur
Mai toata lumea are o amica care are o amica care a facut sex anal si s-a ales pe viata cu un colon spastic. Desigur, nu avem de unde sa stim cu exactitate daca colonul spastic a fost creat fix de sexul anal, insa teama de a ne alege pe viata cu vreo afectiune ne tot bantuie.
 
 
5. Teama de rupere sau scurgere de fecale
Unora le e frica numai la gandul ca un partener mai nepriceput poate penetra prea repede si prea ferm anusul si astfel se poate rupe ceva acolo. Sau… poate va aparea vreo scurgere de fecale.
 
 
6. Teama ca nu se mai pot controla muschii anali
Femeile se gandesc ca nu-si vor mai putea controla muschii anali, astfel incat flatulatiile insotite si de materii fecale isi vor face aparitia.
 
 
7. Teama lipsei de control
Unele femei sunt speriate de faptul ca barbatii le pot domina acolo, fara sa poata face ceva. Numai ei pot controla situatia – data fiind natura pozitiei.
 
 
8. Teama ca va  fi atat de placut incat nu vei mai vrea altceva
O data ce ai incercat, exista si posibilitatea asta. Unele femei au declarat ca le-a placut atat de mult, incat nu mai au chef de sexul normal.
blank