Featured, Necenzurat

Care sunt cele mai vizate părţi ale corpului unei femei de către bărbaţi

Spre deosebire de reprezentantele sexului frumos, care pun mare preţ pe caracter, bărbaţii acordă destul de multă atenţie aspectului fizic al femeii pe care o întâlnesc. Cu cât este mai frumoasă, cu atât mai mult aceştea îşi formează diverse scenarii: cum să o abordeze, cum ar fi dacă ar începe o relaţie cu ea. Toate aceste mici scenarii sporesc şi ele dorinţa.

Pentru cei mai mulţi bărbaţi, micile detalii chiar fac diferenţa: părul prins într-un anume fel, aspectul unghiilor şi al pielii, felul în care te mişti, vorbeşti sau gesticulezi. De multe ori, reprezentantul sexului puternic poate avea un ochi critic mai bine dezvoltat decât femeia.

Între toate aceste detalii care atrag un bărbat, există unul sau două care tronează de ceva timp şi aşa va fi şi în continuare. Este vorba despre cele mai vizate părţi ale corpului unei femei: sânii şi fundul. Cercetările arată că, în mod automat şi aproape inconştient, bărbaţii se uită mai întâi la sânii unei femei, apoi rapid, ridică privirea către alte puncte de interes: ochii şi buzele.

Picioarele, de preferinţă lungi şi cu o piele fermă, dar mai ales fundul rotund şi bombat joacă şi ele un rol important în declanşarea dorinţei de cunoaştere.

blank
blank